Hoe op te ruimen Vlekken op je tanden bij Huishouden

Slice twee frisse nieuwe aardbeien. Wrijf de binnenkant wit element van de aardbeien dan uw email om ze witter te maken en uit te nemen vlekken. Doe dit elke individuele vroege ochtend met de binnenkant van twee aardbeien.

Wrijf de witte aspect van de binnenkant van een oranje korst op uw tand elke individuele nachts. Vaak Onttrekkingen, sinaasappelschil houdt uw tanden wit en glanzend.

Locatie een 1/2 theelepel. zuiveringszout in een kom en nemen een aantal druppels van waterstofperoxide tot een pasta te typen. Wrijf de pasta op de fronten van uw tanden, dan is ook uw email met strips van aluminiumfolie. Vertrek van de whitening pasta in plaats maximaal 30 minuten. Verwijder en gooi de aluminium strips. Spoel uw mond met water om het peroxidepastasamenstellingen verwijderen.

Samenvoegen een een / twee theelepel. zuiveringszout, een / 2 theelepel. witte azijn en een snufje zout in een kom. Poets je glazuur elke ochtend en avond met de zelfgemaakte tandpasta glazuur witter en verfrissen de adem.

Category: Supplementen

Comments are closed.