Hoe op te sporen Elk Ivoor Emaille

het geslacht van de eland. De ivoren tanden van de mannelijke en vrouwelijke elanden zijn behoorlijk apart in volwassen mannen, de hond emaille zijn bijna twee keer zo groot als de tanden in volwassen meisjes. Als de eland heeft enorme geweien, kan het zowat absoluut een man te zijn.

de leeftijd assortiment van de eland. Jongere en adolescent elanden (die minder dan 1 jaar oud zijn) hebben korte termijn hoektanden die de vergelijkbare grootte in deze beide mannen en vrouwen zijn. Als ze ouder worden, bouwen ze hun eeuwige hoektanden. Deze eroderen en veel meer van de kroon (grote helft) van de tand bloot naarmate de tijd vordert. Als de eland is enorm, dan is het een volwassen, hetgeen inhoudt dat ten minste drie jaar eerder.

oogopslag twee belangrijke tanden in de ingang element van de bovenkaak. Hoektanden in de meeste volwassen elanden kijken afgerond met een karmozijnrode midden. Zij zullen ook een hoger volume van don openbaren en scheuren (dit soort als krassen en plaque deposito’s) dan de omvattende tanden. Haalbaar tinten selectie uit een melkachtig wit tot donkerbruin.

Kijk naar de tand in de Lessen kaak. Niet zoals de omvattende glazuur, hoeft hoektanden niet tegengestelde tanden aan de basis van de mond. Dit suggereert dat de molaren recht onder de hoektanden zij niet in staat lijken of schaduw.

Lijken voor een ronde patch van zwart bont op de verminderde lip onder de hoektanden. Dit bont richt zich tot een gespecialiseerde spier waardoor de hoektanden vermalen levensmiddelen. Als u ontdekken deze patches dicht bij kiezen die duidelijk uniek uit de tand blik specifiek eerder vermeld ze op de hogere kaak, de bovenste tanden zijn de hoektanden.

slot, het kort voor een kleine roze band recht onder de kroon. Deze lijn, genaamd de gom band, markeert de grens tussen de honden wortel en de kroon. Zoals de elanden leeftijden, de wortel wordt extra belicht, wat suggereert dat als je deze gom band, je hebt de hoektanden blootgelegd.

te zijn

Category: Dieten

Comments are closed.