Hoe professioneel Cleanse Tooth

Wind elk van de twee uitvoeringen van een 18-inch lang stuk flosdraad rondom het centrum vinger van elk individu van je armen. Houden van de floss strak met je wijsvingers en duimen, schuif het in het betrekken van uw tand. Reinig de wiggen door het verplaatsen van het naar het tandvlees met een wrijving. Onderhouden in een C-curve tegen slechts 1 tand en glijden het met tand en tandvlees om zich te ontdoen van een voedingsmiddel blijft.

Spot een erwt bedrag van tandpasta op je tandenborstel. Houd een 45-diploma hoek betreffende tandenborstel en tandvlees. Bestrijk de buitenkant en de binnenkant kanten van uw tanden met een matige penseelstreken vegen weg van het tandvlees. Bestrijk de kauwvlakken van uw tand met voorwaarts en achterwaarts beroertes. Borstel de ruimte de plaats uw tand aansluit op uw tandvlees in een cirkelvormige beweging. Als je een beugel, druk en verspreiding van de borstelharen ten opzichte van de beugels aan de sanering van de locaties ingeklemd over de tanden en draad en onder de draad. Poets je tong voor verfrissende adem. Je moet je tanden poetst deze manier voor minstens 2 minuten twee keer per dag.

Na borstelen, grondig je tanden schoon te maken met de H2O stroom uitgeworpen door een monddouche om tandplak en het risico van volwassen parodontitis verminderen -. een acute vorm van gom ziekte

uw mond vaak met fluoride-gecentreerde mondwater spoelen nieuwe-ruikende adem en misplaatste mineralen aan te vullen.

Koop een above-the-counter-tand whitening kit om tanden die te ontwikkelen tot geel witter vanwege glazuur vlekken van sigaretten roken, gebruik van alcohol, bepaalde voedingsmiddelen of dranken. Gebruik de-tand whitening kit volgens de instructies die met het komen.

alternatief kunt u whitening tandpasta die glazuur beschermt tegen vlekken gebruiken. Herinneren alleen dat dit soort tandpasta kan gewoon niet de zuivere schaduw van uw email verbeteren. Allen die de chemische ‘blauwe covarine’ hebben genereren snel voordelen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.