hoe puistjes genereren wat leidt tot en oplossingen

WAT IS Acne

WAT IS Puistjes:

Zits is een toestand van innerlijke poriën en de huid. wanneer we een aantal staat in de magere membranen van de poriën en de huid het resultaten in de vorm van enige irritatie en wanneer het verstoort de circulatie van het bloed dan plaat termijn witte bloedcellen mobiele verzamelen in het en proberen te overwinnen it.which we op kunnen zien het beste van acne.

soorten Acne

soorten Acne

Er zijn twee belangrijke varianten van puistjes

(1) Milde acne (twee) Intense acne

(1) Milde acne

In deze vorm van acne we onder andere zaken als witte koppen, zwarte kop en compacte puistjes.

Witte Hoofden

Bij deze vorm van zits we omgaan met kleine lastige wit gekleurde puistjes. verergert in de follikel. en het is moeilijk als een speld. En vooral zich onder de ogen en op de open poriën.

Behandelingen

om te voorkomen dat de witte koppen zorg ervoor dat je koud drinkwater gebruiken voor gezicht wassen. Doen te zijn gereinigd En gebruik masker.

zwarte kop

In deze stijl van acne gezichten we zwarte stip zoals puistjes en vlekken. In werkelijkheid toen onze collageenmembraan vervoering en follikel aangevallen door het stof dan poriën van de huid open en vervolgens gevuld met stof en het verschijnt als zwarte koppen. Het grotendeels gelegen op Neus.

Behandelingen

Voor de duidelijkheid van de zwarte hoofden blijven gebruiken scrub en net na scrub gebruik ijsvorming te sluiten de poriën open te stellen. Gebruik deal met wassen van superieure organisatie en in overeenstemming met uw poriën en de huid

Tiny FLUID PUISTJES

In dit soort van zachte zits sommige hormonale problemen zijn bekend

<. p> Het binnenste ontwikkelen van de huid. Verschijnt als bescheiden inflammatoire stippen met witte vloeistof op grote. Deze witte vloeistof is wit bloed mobiel en plaat laat die vechten tegen de infectie in het interieur poriën en de huid.

Solutions

Zal dit niet met de vingers aanraken . Gebruik een superieur samentrekkende grondig worden gereinigd. Gebruik acne gezicht gebied schoon.

Kritische Acne

Extreme Zits

p Er zijn twee soorten belangrijke zits

(een) cysten acne (2) Knobbeltjes acne

CYSTEN Acne

In deze vorm van acne behandelen we een grote cyste in de interne huid. Het is een grote een infectie in de follikel. Het is zo schrijnend. Simpelweg omdat de cellen van de follikel gescheurd en de enorme fluïdum in andere cellen en maken een moeilijke cyste. Deze cyste afgesloten bij de vervoering van collagin membraan. En wanneer dit cyste te ontdoen van het een gat en een vage vlek. Het agrivates meestal vanwege de buik aandoening.

Oplossingen

Laat vette gebaseerde cosmetica en dikke lagen crèmes gebruiken. Duidelijk uit uw deal met met een samentrekkende en gebruik een god reinigingscrème geen melk of lotion. Gebruik komkommer of Lemon extract deal met schoon.

Knobbeltjes zits

knobbeltjes Zits

In dit soort acne de cellen van follikel schade en verzamelt als een bundel in de buitenmembraan en vormen een knobbeltje. De grote resultaat in is Constipatie een d tekort van H2O in het systeem. deze geschaad cellen draait in de uitdagende zwarte cluster. De verwijdering ervan is zo hartverscheurend. Onmiddellijk na het verwijderen het een litteken en gat in de poriën en de huid. wordt algemeen geïdentificeerd in mensen. Knobbeltjes acne wordt meestal geërfd. Het beschadigt de fantastische situatie van de poriën en de huid.

Cures

Gebruik een juiste anti biotische voor de verwijdering ervan. Aanraking met uw vingers. Het is een gevoelige ziekte. Gebruik honing en citroen en honing en citroen die goederen bevat.

gevolgen van eetgedrag OP Acne

Inname gedrag ook gevolgen voor zits . Deze effecten kunnen uitstekend en slechte effecten op zits ontwikkelen.

Fantastic effecten van het eten Habit
Uitgebalanceerd dieet regime en een stuk minder overtollig vet dieet maken goede effect op uw huid en puistjes. Net als het gebruik van vruchten, Gebruik van salade, rauwe groenten en klein deel van levensmiddelen.

Ongewenste gevolgen van het innemen in Gedrag

Junk food spullen, gefrituurde levensmiddel, romige gerechten en substantiële cholesterol voedingsmiddelen leveren slechte gevolgen op de huid en al boven het menselijk lichaam. Deze voedsel werken als een katalysator voor puistjes leveren.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.