Hoe Puistjes worden behandeld met antibiotica?

Antibiotica zijn de boven de toonbank behandeling plannen en kan ook worden aanbevolen door uw normale huisarts of dermatoloog. Dermatologen voorschrijven antibiotica gels, lotions optie en had samen met aanwijzingen over hoe vaak om het te gebruiken, en welke onderdelen van het gezicht het nodig om plaats te zijn

..

Hoe antibiotica werken?

Antibiotica het werk doen door het verminderen van het totaal van Prpionibacteria acnes (P. acnes Propionibacteria acnes (P. acnes) verantwoordelijk voor acne breakouts.Oral antibiotica kunnen ook poriën en irritatie van de huid verminderen.

Wat zijn de unieke stijlen Antibiotica avilablle voor zits genezen?

1 benzoylperoxide (voor mee-eters en witte koppen – een zachte situatie van acne).

Benzoylperoxide wordt gebruikt in de eerste levels van acne en zijn verkrijgbaar zonder recept.

Crèmes en gels gemaakt van benzoylperoxide zijn krachtig wanneer een man of vrouw heeft slechts mee-eters en witte koppen.

Hoe werkt benzoylperoxide het werk doen?

Het droogt de huid, stimuleren peeling en ontstoppen poriën. p> het droogt de de poriën en de huid, het moet echt alleen worden zodra in de basis. Aangezien het zal leiden tot peeling van de huid publiciteit te drogen andere agenten en wind, moet zonlicht worden afgewend gebruikt.

Antibiotica met vitamine A-Treinoin, gekocht zoals Retin-A of Avita (matige situatie van acne)

Als benzoylperoxide geen effect, zelfs net na het gebruik benzoylperoxide, er littekens en cysten worden gevormd, dit antibioticum is aanzienlijk sterker dan benzoylperoxide. Dit is daar met prescriction en is een sterker droogmiddel .

Als u werkt met Retin-A gebruik ongelooflijk klein doseringen van het en sturen duidelijk van publiciteit aan het daglicht. Gebruik een zonnebrandcrème met een SPF van 15 of beter elke dag als deze behandeling verhoogt de gevoeligheid voor daglicht . Het kan zelfs onregelmatigheden in het pigment van de ontmoeting te induceren.

Behandeling methode van puistjes of puistjes (gemiddelde scenario van zits)

pukkels en puisten hebben meer procedure waarbij eventueel lokale of orale geneesmiddelen op recept.

Voor de behandeling van puistjes lokale antibiotica dit soort zoals clindamycine, erythromycine of metronidazol (professionele namen Flagyl of prostat ) is goedgekeurd door de dermatoloog.

Voor de behandeling Puisten of cysten lokale therapie wordt aangevuld met orale antibiotica dit soort als erythromycine en tetracycline .

Welke is de meest productieve medicijn in de behandeling van extreme scenario van zits?

Accutane wordt beschouwd als de meest succesvolle medicijn in de behandeling van acne die niet in staat zijn worden genezen met meer dan genoemde antibiotica.

Toch accutane is vrij dure en veel facet resultaten.

Het kan leiden tot extreme start gebreken als een zwangere vrouw neemt deze drug.

Een ander nadeel is dat het produceert vrijwel altijd lip peeling en kraken, droge huid, haaruitval, gewrichtspijn en problemen.

anti zits product gebruiken?

Reinig uw huid en maken het mogelijk voor het geheel drogen en deze toe te passen. Als het wordt gebruikt op de vochtige huid kan eventueel ongemak veroorzaken. <

/ p> Anti acne lotions zijn veel productiever als je het gebruiken om de volledige confrontatie waar u gewoonlijk puistjes te creëren. Dit is omdat deze behandeling plannen ook hulp om te beschermen tegen nieuwe puistjes de vorming van .
Dus, niet alleen gebruik maken van deze voor de hand liggende plekken, behalve een goed wordt ervaren vertelt je of anders. pakken

Welke plaatsen van ervaring moet worden voorkomen?

Probeer niet om deze behandeling opties gebruiken om tere huid vlekken (die normaal gesproken niet worden getroffen door acne) dit soort als de huid snel dicht bij je ogen, lippen en neusgaten. Zorg ervoor dat de aanbevelingen van deze behandelingen te volgen.

Orale antibiotica deze soorten als antibiotica tabletten of capsules worden gewoonlijk voorgeschreven in een opleiding. Dit moet echt vaak genomen om de beste resultaten te bereiken.

Welke voorzorgsmaatregelen een persoon zou moeten kiezen, hoewel het werken met orale antibiotica?

tetracycline of doxycycline verhoogt de gevoeligheid voor zonnebrand dus zijn ideaal om extra veiligheidsmaatregelen te krijgen om weg tegen zonnebrand te blijven.

Misselijkheid, diarree, spruw en allergie kan een kleine hoeveelheid van de personen die orale antibiotica beïnvloeden.

Apothekers zullen u informeren wanneer zijn ideaal om tabletten of capsules te overwegen en of ze moeten worden genomen met voedsel items. Ze kunnen ook bieden een aantal realistische tips over hoe om te herinneren om medicijnen te krijgen.

Antibiotica zijn meestal krachtig dus als youre niet inachtneming van enige vooruitgang in de 8-12 weken, chatten met uw arts.

In sommige scenario’s de antibiotica gebruikt om acne te behandelen veroorzaken problemen. Als Deze hoofdpijn gaat niet verder met paracetamol een enkele noodzaak om de medische professional te zien.

Wat is resistentie tegen antibiotica?

Als een persoon over-werkt met behulp van antibiotica , zal stammen van de acne micro-organismen zetten in resistent zijn tegen antibiotica, en antibiotica zal ineffectief.

Aan de antibiotica voor de volledige training zoals voorgeschreven en implementeren van antibiotica crèmes en gels zoals aangegeven zal deze mogelijkheid afnemen. combinatie antibiotische behandeling met andere zits behandelingen maakt het ook mogelijk te beschermen tegen antibioticaresistentie.

Dit is de geval met de combinatie van benzoylperoxide en lokale of orale antibiotica.
Een andere manier om de prestaties te verhogen is om een ​​benzoylperoxide acne gebruiken schoon zijn wanneer je solliciteert antibiotica.

Op de volledige, zelf te maken awrae van de implicaties van antibiotica behandeling toegankelijk voor u, doe uw eigen analyse en wees niet ongerust van vragen betreft uw huid arts.
Dont geven aan een nieuwe behandeling programma tot uiteindelijk youve vermeld, is dit een eerlijk gaan!

Aanbevolen Resoueces:.

Aanbevelingen voor de zorg puistjes kwetsbare huid

www.skincarephysicians.com / acnenet

.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.