Hoe Reinig uw hoektanden Tanden De minst gecompliceerde manier? – Laat ze doen het zelf door te kauwen!

Healthful Enamel = gezonder lichaam

Voedzaam tanden zijn de basis voor uitstekende welzijn allebei van die in onszelf en in onze honden vrienden.

Borstelen van uw puppy’s tanden is een legitieme daad van zoals, en ik beveel u voor het plaatsen in de tijd met de tandenborstel en rundvlees smaak tandpasta. Echter, in de meeste omstandigheden deze daad van echt leuk is niet essentieel.

Het verkrijgen werkten in een doggy dagopvang voor vele vele jaren, zoals je kunt visualiseren Ik heb mijn eerlijk aandeel van de parelwitte opgemerkt en niet zo parelwitte blanken, en ik hebben erkend een vrij kenmerkende patroon. Alle pups met de schoonste tanden krijgen allemaal verse rauwe botten met vlees te kauwen op een normale fundering.

Als de houder van een 10 12 maanden verouderd hond zelf kan ik bevestigen dat dit echt is. Ik heb nooit afwezig beneden het rundvlees tandpasta route, maar ik heb normaal bood haar rauwe botten met vlees om op te kauwen en deze datum ze geen een stukje van tandsteen op haar tanden.

De plaats aan de slag kunt met je praten? Heel goed zijn gemakkelijk, gewoon voldoen aan een aantal eenvoudige ideeën.

Het is altijd ideaal om te geven uw hondje niet-lichaamsgewicht dragende botten om op te kauwen. Gewicht dragende botten zijn de sterkste botten van een dier (voorstellen hoe sterke benen van een koe zal moeten zijn om te behouden haar hele lichaam overtollig gewicht) zodat herinneren uw huisdier zal hebben om op te kauwen teveel uitdagende via hen te krijgen.

merg botten, terwijl de lage kosten en verleidelijk om te kopen met al hun oozy goedheid in zijn gewicht dragende botten. Mijn puppy gebarsten haar scheurkies tand op een enkele van deze, dat was een pijnlijke en dure les geleerd. Kies normaal niet pond dragende botten.

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om botten, het testen van een handvol en zien wat uw hond houdt van de meeste. Begin met een ding heel eenvoudig en met een eiwit dat uw huisdier heeft ervaren op voorhand van dit soort als rundvlees nekwervels. Als dat verteert perfect proberen een ding anders, zoals lamsvlees staart, kalkoen, kip (net de neiging om positief te maken deze kleinere botten zijn zeer goed en niet door de mond vol gekauwd) geit, kangoeroe staart, wild, konijn en de lijst gaat maar door. p> Major Richtlijnen voor Feeding botten met vlees.

 • beetje bij beetje beginnen, wil je niet om het programma van uw hond te overweldigen met een nieuw voedingsmiddel, de voordelen zal niet mooi zijn
 • Het is best om botten buiten voeden wanneer haalbaar, dat gezegd hebbende, als je niet bereid bent om dit te doen geef niet op, maar voorzien in een handdoek of deken binnen en uw huisdier eet het bot op dat als alternatief. Gooi de handdoek in de ring voor eenvoudige grondig schoon te maken.
 • een en kleinere bot niet geven aan een veel te grote hond! U wilt ervoor zorgen dat alle botten worden grondig voorafgaand aan de resterende ingeslikt gekauwd.
 • Voortdurend voeden botten met vlees ongekookt, nauwelijks gekookt. Koken zal het bot genereren ze aansprakelijk splintert creëren potentieel kritieke interieur persoonlijk letsel te verzachten. Als uw pup is een doornhaai check out het houden van de botten, hoewel uw hondje kauwt hen om hen te instrueren wat te doen.
 • Volg zeer goede hygiëne, vooral als je kinderen hebt. Het is een fantastisch plan om poten van uw hond en zelfs de mond van een veeg snel na een bot kauwen sessie, vooral als ze een neiging om je kusjes geven of indien zij het bot tussen hun poten terwijl kauwen.
  • De veel meer vlees, spieren en pezen een bot heeft op de superieure. Al deze factoren werken als borstelharen en tandzijde productie van uw hoektanden goed en duidelijk, op de normale manier.

  Als je toch voorzichtig om uw hond rauwe botten geven dan zijn er nog andere normaal kauwt beschikbaar die in staat zal stellen te handhaven het glazuur duidelijk. Gewoon gegarandeerd dat het kauwt u uw hond zo normaal als waarschijnlijk en niet vies dingen zoals glucosestroop en suikers niet bestaan. Deze zaken zijn slechts waarschijnlijk zitten op je hoektand making tandsteen. Een aantal uitstekende artikelen zijn aangesloten op de juiste.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.