Hoe schoon uw hond Enamel bij Property

Glance in de mond van uw hond om kennis te maken met wat de gewone is. De adem moet niet beledigend zijn, het tandvlees moet echt roze zijn, er moet echt niet bruin tandsteen op de tanden zijn en er moeten geen ontsteking of losgemaakt tanden. Tandvlees dat wit of rood, abnormale kwijlen, vieze geur, tumoren of cysten, en geïnfecteerde tandvlees zijn allemaal indicaties van dit soort factoren zoals gingivitis, terugtrekkend tandvlees of andere professionele medische omstandigheden die moeten houden met een dierenarts hebben.

Koop een tandenborstel pakket van een gemeenschap huisdier uitlaat retail. U kunt ook gebruik maken van gaas en plaats het over je vinger. Alleen kopen tandpasta die is geformuleerd voor honden, die komt in smaken het wil. Gebruik geen mensen tandpasta vooral omdat het buikje van uw huisdier kunnen irriteren. U kunt ook een pasta van zuiveringszout en drinkwater, maar uw huisdier kan niet van de stijl.

Pas door het naderen van uw pup langzaam maar zeker en kalm. Masseer haar lippen met uw vinger in een cirkelvormige beweging voor dertig tot 60 seconden voor elke dag. Plaats wat tandpasta op je vinger en breng het aan de lippen van uw hond, het verkrijgen van het maakte gebruik van de smaak. Ga deze aanpak een aantal maanden voor overdracht aan de tand en het tandvlees.

Introduceer de tandenborstel of vinger borstel langzaam maar zeker en voor kortere tussenpozen. De slag te gaan door gewoon de tanden schoonmaakt ingang en lof uw huisdier. Meer dan tijd maximaliseren van de loop van de actie totdat uiteindelijk je doet de volledige mond met verlichten. Concentreer je op het buitenleven van de tand vooral omdat 90 procent van tandsteen is aan de buitenkant van het huis.

Borstel voorzichtig, zodat het tandvlees komen niet geïrriteerd te zijn. Carry lippen van uw hond met een persoon de hand en met de andere hand borstel in een hoek van veertig vijf graden, in een kleinere cirkelvormige beweging. De dop van dicht bewustzijn naar het gebied dat de wang raakt. Het heeft de meeste tandsteen. Als uw hond is bestand, ophouden en beginnen opnieuw daarna, om te ontsnappen aan een ongunstige vereniging blijven met het proces.

Category: Gezond eten

Comments are closed.