Hoe Slechte Mensen krijgen Welzijn dekking?

Als je gezondheid en fitness behandeling meteen, niet zal wachten op een kosteneffectieve welzijn systeem bloot te leggen. De Welzijn Activa en Expert diensten (HRSA), een arm van de afdeling Verenigde Staten van Wellness en menselijke bronnen, heeft gratis klinieken in de meeste plaatsen (zie ‘Betekent’). Je alleen maar in uw pakken en u kunt verwachten om al die het dichtst bij uw woning te vinden. De kliniek baseert uw prijskaartje op uw inkomsten. Hill-Burton Services, een heeft dat gekregen subsidies van de overheid, huidige verminderde lading of geen kosten wellnessbehandeling ook.

Uw punt uit participeert in CHIP, de Children’s Welzijn Insurance Program. Het kan een partnerschap tussen de staten en de federale federale overheid om minimale prijskaartje welzijn verzekeringen geven aan het doen van het werk zeer slecht, familieleden die veel te sterk te maken voor Medicaid, maar kan het geld voor het prijskaartje van persoonlijke verzekering niet vinden dekking. Elke staat heeft een applicatie die verschilt in de kwalificaties vooral gebaseerd op de winst. Alle staten, aan de andere kant, het heden verzekering die routine controles, vaccinaties, tandheelkundige, laboratorium providers, X-stralen en de twee in en uit bedrijven die klant bevat. Alle preventieve zorg is geheel gratis, maar sommige deskundigen zou eventueel een copayment nodig. Nieuwer wetten, de Children’s Health Insurance Plan System Reauthorization Act (CHIPRA), ondertekend in 2009, breidt de dekking veel meer jonge kinderen.

Verscheidene staten aanwezig pakketten voor niet alleen jonge kinderen, maar voor een minimale winst-mensen. Deze, ook, zijn voor al diegenen die niet in aanmerking komen voor Medicaid, maar zelfs nu kan niet de hoge premies van een particuliere verzekeringen aanpak beheren. U kunt verwachten dat een aantal van deze plannen voor je conditie te verkrijgen door gebruik te maken van de staat kaart gedemonstreerd op bij de Stichting voor de algemene gezondheid Bescherming.

Nogal wat organisaties geven AANGEVULD wellness-verzekering. De Stichting voor Welzijn Dekking Scholing, bijvoorbeeld, heeft alle keuzes voor volledig gratis opgezet of ondersteund welzijn verzekering plan en geplaatst de informatie en feiten op haar website (zie ‘Bronnen’). De website functioneert een een kijkje nemen op die u kunnen helpen vinden van de meest effectieve alternatief voor de algemene ziektekostenverzekering op basis van uw winst, gezondheidstoestand en familieleden leeftijd en afmetingen.

De Amerikaanse Onverzekerd Assist Line beschikt over 24-uurs bedrijf 7 keer per 7 dagen om families te helpen ontdekken zonder kosten of lagere waarde dekking van de gezondheidszorg keuzes. Het vertelt u welke alternatieven beschikbaar zijn, brengt u naar de ideeën die je in aanmerking komen voor en presenteert extra middelen die je zou kunnen profiteren. De verzekering staat lijn ontvangt de financiering van de WellPoint Foundation, Inc U kunt om het te spreken, door bij de tol geen kosten bedragen:. Een-800-234-1317

Medicaid adressen personen van alle leeftijden die een cash flow binnen precieze regels. Degenen die steun voor huishoudens krijgen met afhankelijke Kleine kinderen (AFDC) en aanvullende bescherming Inkomen (SSI) krijg Medicare mechanisch. Medicaid inkomsten tips variëren van staat tot staat, maar misschien assortiment tussen $ 700 en $ 800 regelmatige maandelijkse grootst voor eenzame mensen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.