Hoe snurken Stop – Basic Strategieën

Ongeveer vijfenveertig% van de volwassenen snurkt. Snurkers zijn over het algemeen een onderwerp van grappen. Niettemin als een stoornis, snurken is zeer belangrijk. In omstandigheden zoals slaapapneu, waarbij de ademhaling stopt tijdens snooze, kan dat leiden tot zelfs sterven. Nu zijn er honderden anti-snurken oplossingen die er zijn in de industrie, welke behandeling alleen het symptoom en niet de onderliggende leiden tot. Als je een snurker, moet je tegenkomt uit de reden van uw snurken. Als u klaar bent om het te ontdekken zijn, kunt u de eerste poging om de uitvoering van een aantal eenvoudige therapieën om te zien of je te ontdoen van de patroon. Als je niet gedijen, kunt u stoppen door een arts. In dit artikel moet je echt rekening mee houden dat deze woning behandelingen zijn geen medicijnen, maar ze zijn enkele aanpassingen in gedrag. Je moet echt nooit doen zelfmedicatie.

Snurken wordt veroorzaakt door een groot aantal variabelen. Weg te houden van deze componenten zou snurken te elimineren.

weg van Op de rug liggen Blijf

Een persoon oorzakelijke aspect voor snurken is het instorten van de tong en het zachte gehemelte om zo je keel muur blokkeren. Dit levert over het vibrerende geluid van snurken. Als dit is triggering snurken in je, moet je weg te houden van liggend op terug. Een lichaam kussen is een kussen voor de totale hele lichaam. Het houdt je slapende plaatsing op kanten en je snurken te stoppen. Een extra manier is om te binden een tennisbal op het weer van uw taille, die je slaaphouding houdt aan de zijkanten. Toch andere manier is om de matras leunen om zo uw hoofd verheffen waarop uw neus opent, maar dit brengt nek pijn als zeer goed.

Betalen out avonden werken voor uur zonder slaap, met een kleine rust en krijgen echt uitgeput tot waarschijnlijk matras zijn slechte slaapgedrag wegblijven van hen. Al snel na veel te veel van uitputting, je keel spieren flop wanneer je rust en maken de vibrerende audio, hetzelfde als ze doen als je verbruikt.

Als je neus verstopt dankzij verkoudheid of een andere component, lucht gaat door middel van hen op een hogere snelheid, net als het water loopt snel door een verstopte leiding. Deze speedy-verhuizing lucht kan geluid maken. Spoelen neus met een zoutoplossing spoelen vooruit op weg naar matras kan ze openen en uw snurken is gestopt als luchtstromen door middel van je neus beetje bij beetje en gestaag.

Als u merkt dat u begon te snurken alleen direct na je vet ontvangen, uw verhoogde pond kan heel goed de wortel leiden tot een van uw snurken zijn. Dit is simpelweg omdat de toegenomen massa weefsel vernauwt de keel die instort, hoewel je rust. Hier moet je echt natuurlijk gewicht te verminderen. Overgewicht kan niet de veroorzakende component voor snurken voortdurend hoewel. Verschillende slanke personen te snurken.

Chirurgische behandeling is de vorige alternatief voor snurken. Wanneer andere behandeling plannen te kort, artsen raden een operatie voor snurken. De chirurgische procedures wordt gecompleteerd door het wegnemen van de comfortabele weefsel zoals amandelen of neusamandelen van de keel. Als het snurken wordt veroorzaakt door afwijkend tussenschot of neuspoliepen die komen in de manier van volledig vrije doorgang van lucht, respectievelijk chirurgische behandeling moet worden afgewerkt om nauwkeurige hen.

Als u zich zorgen over hoe om te zijn ophouden snurken, probeer dan eerst het aanpassen in het gedrag. Als het niet werkt, ga dan pas voor medicijnen, of veel anti-snurken oplossingen. Hopelijk uw probleem kan worden opgelost door een aantal eenvoudige gedragsverandering.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.