Hoe te Acne adres met Aldactone

Ga naar een huid arts die gebruik maakt van hormoontherapie om te gaan met acne of een arts die gespecialiseerd is in het beheer van hormonale onevenwichtigheden, deze als een gynaecoloog of endocrinoloog.

Meld andere tekenen en symptomen bij uw afspraak om te helpen om de wilskracht van een hormonale disbalans. Indicaties kunnen of misschien niet opnemen zwak punt, herhaalde dorst en spiermassa spasmen. Bloed examens om concentraties van kalium, natrium en aldosteron controleren helpen ook besluiten androgeen hormoon onbalans.

Geef je arts een checklist van alle andere geneesmiddelen die u ondervindt. Ook al Aldactone eventueel kan worden voorgeschreven met andere geneesmiddelen, moet het niet worden vermengd met drugs dit soort als lithium, ACE-remmers, spiermassa relaxers en NSAID’s. Als de arts besluit dat Aldactone procedure voordelig zou kunnen zijn, krijgt u een recept in te vullen.

Neem Aldactone pillen oraal zoals aangegeven. Gewoonlijk wordt slechts een pil elke werkdag genomen op de exacte tijd in sommige omstandigheden de arts kan eventueel voorschrijven twee doses per werkdag, in de vroege ochtend en avond. Doseringen variëren gewoonlijk van vijftig milligram tot tweehonderd milligram per werkdag. Niet extra dan goedgekeurd overwegen. Kies met voedsel als de dosis maagklachten veroorzaken.

Repeat heeft goedgekeurd dosering van dag tot dag. Het kan een aantal maanden krijgen voor effecten weer te geven. Remedy zal bestaan ​​uit periodieke evaluaties bloed kalium te controleren kan de arts ook veranderen de dosering in overeenstemming met de resultaten en / of de impact op de huid bloedonderzoek. Aldactone kan heel goed worden aanbevolen voor lange-zin bewaakt genezen. Zo uitgebreid als de hormonale onbalans is de huidige, kan de symptomen terugkeren, indien gebruik wordt gestopt.

Eet alleen matige hoeveelheden kalium-die levensmiddelen, terwijl het nemen van Aldactone bevat, want het is een kaliumsparend diureticum. Frequent urineren is een wijdverspreide facet invloed verbruiken voldoende H2O hele werkdag om gehydrateerd en uitwisseling vloeistoffen blijven. Consumeer drank alleen met mate, terwijl met Aldactone. Actuele acne remedies kunnen worden toegepast in de loop van de behandeling. Geboorte beheer drugs zou kunnen worden aanbevolen, samen met Aldactone om te helpen de controle van de menstruele cyclus en om te voorkomen dat zwanger. Aldactone mag nooit worden genomen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Category: Supplementen

Comments are closed.