Hoe te Acne behandelen In de loop van zwanger

Blijf weg van het gebruik van voorgeschreven medicijnen om zits te behandelen. Zowel mondelinge en actuele voorgeschreven medicijnen hebben het potentieel teratogeen (onveilig om een ​​foetus) te zijn, hoewel sommige minder dan vele anderen. Onderzoek met uw arts over het teratogeen-bedrag score van anti-acne medicijnen vlak voordat u het gebruikt.

Gebruik een above-the-counter-voorbereiding met glycolzuur. In tegenstelling tot de frequente benzoylperoxide en salicylzuur preparaten is glycolzuur aangetoond dat veilig en geluid te behandelen puistjes topisch tijdens zwangerschap.

Zie een dermatoloog als je acne ernstig is en reageert niet elk type van woning behandeling. Dermatologen zijn speciaal geschoold om huid problemen in alle soorten mensen, zoals verwacht gals te behandelen.

Ga verder met het drinken van water voornamelijk gebaseerd make-up oplossingen als u nu gebruik maken van olie voornamelijk gebaseerd make-up. Verschijnen exclusief voor producten en oplossingen die zijn ontworpen om puistjes te stoppen en je poriën niet verstoppen. Dit soort goederen worden gepromoot als ‘noncomedogenic’ of ‘nonacnegenic.’

Clean, echt niet schrobben, je gezicht met H2O en een milde zeep deze soorten zoals Cetaphil minimaal twee keer per werkdag. Ruimen elke make-up en reinigen van uw gezicht gebied nogmaals voorafgaand aan op weg naar matras.

Weersta de drang om te knijpen en pop puistjes, whiteheads, mee-eters of andere soorten vlekken. Het uitvoeren van do kan een infectie ontvouwen en waarschijnlijk verdwijnen langdurige littekens.

Behandel je een klei gezichtsmasque zodra een 7 dagen. Naast een verblijf kalmerend, kan het ondersteunen van de vettigheid van je poriën en de huid te verminderen.

Bewaar uw haar grondig schoon en weg van je confronteren. De rest van haar producten en oplossingen kunnen puistjes verergeren hele zwanger.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.