Hoe te Acne behandelen met Castor Oil

Recht voordat ze naar matras, zet een grote pot van drinkwater op het fornuis en breng aan de kook. Verander af en positie op een stabiel aanrecht of tafel. Spot een handdoek boven de achterkant van je hoofd en ruimte uw ontmoeting ongeveer tien centimeter of zo hoger dan de stoom. Laat de stoom dringen uw poriën voor 3 tot 5 minuten.

Plaats een washandje onder een warme H2O en zorgvuldig wrijf je poriën en de huid aan een opbouw te verwijderen. Implementeren van een kwart-meting hoeveelheid wonderolie aan de washandje en wrijf dan uw gezicht in een cirkelvormige beweging, met exclusieve aandacht te besteden aan geïnfecteerd weefsel.

Splash uw gezicht met warm H2O en gebruik een schoon washandje om zorgvuldig te nemen extra olie uit het confronteren. Blijf bij met een koud water splash om de poriën te sluiten.

volledig Droog het confronteren. Neem een ​​dubbeltje-sized totaal van ricinusolie en gebruiken het recht om de huid en eventuele puistjes die stroom zou kunnen zijn. Laat de ricinusolie blijven overnachten op het confronteren. In de vroege ochtend, schoon met een porie reiniging scrub en volgen met een lichte moisturizer.

Voor onderhoud, schoon en toepassen ricinusolie nightly om eventuele puistjes recidieven te voorkomen. Als acne erger wordt, stop het gebruik.

Category: Dieten

Comments are closed.