Hoe te Acne behandelen met komkommer Juice

Zoek naar darkish onervaren komkommers in het verkooppunt. Superior komkommers hebben een hobbelige oppervlak. Kies komkommers die ongeveer 10 tot twintig centimeter lang.

Komkommers zijn over het algemeen gewaxt en aangepakt met chemische stoffen, dus er is geen beslissing, maar om de poriën en de huid loskomen. Of kiezen voor natuurlijke en biologische komkommers.

Met uw dunschiller, het verwerven van de huid. Snijd met een scherp mes in dunne plakjes. Leg de plakjes in een kruik of karaf.

Vul de karaf met h2o, ofwel klimaat in huis of af te koelen met ijs.

Schakel de komkommers te laten onderdompelen in het water voor ongeveer een uur. De vitaminen en mineralen, die als vitamine A, kalium en chlorofyl zal het water te vullen. Zeef de komkommers uit het water, en je hebt je sap. Drink het sap. U kunt ook uw ervaring te wassen in het sap, omdat het de neiging om te maken voor een uitstekend reinigingsmiddel te begeleiden uw gemeenschappelijke acne te reinigen. Van het drinken en spoelen met het, zal ti een tweeling invloed van het stimuleren van uw zits hebben.

Category: Supplementen

Comments are closed.