Hoe te Acne Fade Littekens met Urine Behandeling

Hoe te Fade Zits Littekens

Puistjes littekens zijn een pijnlijke herinnering van oude puistjes op je huid. Je zou kunnen vechten een hedendaagse acne breakout, of verbergen van de vorige acne littekens. Afhankelijk van uw poriën en de huid vriendelijk, je acne littekens kunnen karmozijnrood zijn, verkleurd, of zelfs donkerder dan je poriën en de huid tone.Managing acne met rond de toonbank en voorgeschreven medicijnen is prijzig. Proef en fout met deze producten kan kosten honderden dollars, vooruitlopend op je ontdekken een persoon of dienst die is krachtig.

Je huid arts kan hydrochinon voorschrijven 4%, Dit geneesmiddel wordt toegepast twee keer per werkdag, in een magere laag. Het werkt door stap voor stap vervagen de poriën en de huid, en is niet een krachtige locatie procedure. De bescherming van hydrochinon 4% twijfelachtig. De behandeling suggereert dat u alleen gebruiken voor acht maanden op een moment. Sunscreen is sterk geïnspireerd wanneer sportief deze medicatie, of de zonne zal het allemaal ongedaan te maken is de huid verleden litteken vervagen.

Je zou op zoek naar een ding veel meer all-natuurlijke, dat zal uw huid helpen om te wissen een stuk sneller. Een kosteloze acne therapie is urine therapie. Je gewoon nodig heeft om te kiezen uw aanvankelijk ochtenden plas en gebruiken het met een watje op je gezicht regio. Gebruik het net als een toner. Als je acne op je decollete gebruik het daar ook. Je kan het wel als een elegantie remedie die je weg gaan voor 5 tot 10 minuten, en daarna afspoelen. Het is ook een alternatief voor weg te gaan voor een langere tijdsintervallen. Kort na de urine droogt, is er geen geur. De kleur van uw huid zal verbeteren, het zal helderder lijken. U kunt AQ suggestie gebruiken om de urine te gebruiken om geconcentreerde gebieden op uw huid gedurende de werkdag. Dit is zeer krachtig als je moet gewoon foto’s te maken, of op de camera snel.

Het vermijden van nieuwe puistjes, is een prachtige manier om ervoor te zorgen dat u niet hoeft frequente pijnlijke puistjes breakouts. Gebruik kruiden voedingssupplementen die kunnen helpen om zachtjes reinigen van uw gehele lichaam en blijft je huid duidelijk te houden. Gebruik organische acne huid behandeling therapieën voor uw huidige pukkels, acne littekens, zwarte kop en witte koppen. Gebruik een bepaalde of een paar van deze snelle methoden, om een ​​of ander ding dat heel duidelijk je puistjes, en zal vervagen oude acne littekens te ontdekken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.