Hoe te Acne in een eenvoudige manier Stop

Gebruik een milde gezicht zeep. Harde zeep kan vocht strippen van uw confronteren en verstoppen de poriën. Koop een lichte gezichtsreiniger en was je confronteren twee keer per dag aan olie en microben weg te nemen.

Ruim alle make-up voordat waarschijnlijk naar bed. Make-up kan de poriën verstoppen en veroorzaken zits.

Drink 64 gram drinkwater per dag. Spoelen giftige stoffen en onzuiverheden uit uw systeem en kristalhelder poriën en de huid te behouden door de inname van water per dag.

Beperk zure voedingsmiddelen. Frisdrank, tomaten producten en oplossingen en citrus merchandise dit soort als sinaasappelsap hebben een hoger zuurgehalte materiaal, die misschien acne kan veroorzaken bij sommige mensen.

Laat op je haar trok zich terug en uit de buurt van uw ervaring. Shampoo residu en andere haar oliën kunnen sijpelen in je poriën en veroorzaken acne problemen.

Baad met een antibacteriële schoon. Acne heeft niet alleen een invloed op het gezicht. Command en afwending van het gehele lichaam puistjes met een antibacteriële douche of bad gel. Dit product of dienst krijgt ontdoen van micro-organisme dat poriën kan binnendringen en leiden tot breakouts.

Category: Gezond eten

Comments are closed.