Hoe te Acne Keloïden Heal

Reinig dag huid per dag met een acne-vechten huid-behandeling routine bestaande uit een zacht reinigingsmiddel en evenwichtig moisturizer. Dit programma helpt het verminderen van de acne die keloids kan veroorzaken. Gebruik een smet locatie remedie met benzoylperoxide of salicylzuur aan bestaande breakouts, en weerstaan ​​aan de drang om te beslissen bij zits vlekken-dit kan leiden tot littekens en keloïden.

Breng zonnebrandcrème tot acne keloids van dag tot dag. Keloïden zijn extra kwetsbaar voor verkleuring wanneer ze worden blootgesteld aan zonlicht, het creëren van de keloids veel meer merkbaar voor sommige anderen. U kunt ook gaan over keloids met bandages om ze zo mooi te beschermen.

Zie je dermatoloog. Deze artsen die zich in treatmenet van de poriën en de huid problemen hebben toegang tot verschillende behandelplannen opgesteld op te ruimen of te verminderen puistjes keloïden. Om te beginnen, zal dermatologen antibiotica en steroïden gel oplossingen voorschrijven om zich te ontdoen van de keloids. Als dat niet werkt, worden steroïden dat een verdunde antwoord van triamcinalone (Kenalog) bevat geïnjecteerd in de keloids aanbrengen van een lange, dunne naald.

Andere selecties voor het elimineren zits keloids betrekken laser behandeling opties, cryotherapie (bevriezen), bestraling of chirurgische extractie. Uw juiste behandeling zal afhangen van de ernst en omvang van de acne keloïden.

Category: Supplementen

Comments are closed.