Hoe te Acne Mend op de Again of Arms

Beslis over een reinigingsmiddel van uw lokale drogisterij dat is opgebouwd uit salicylzuur of benzoylperoxide. Omdat de poriën en de huid op je armen heeft minder talgklieren dan de poriën en de huid op uw ervaring, moet je uitgerust zijn om heel duidelijk uw acne met een mild salicylzuur formulering. Als u niet de definitieve resultaten te zien direct na een paar maanden van gebruik, zijn poging benzoylperoxide componenten (bewust, aan de andere kant, dat je toevallig meer kans om kennis uitdrogen van de huid aanbrengen van een benzoylperoxide punt te zijn).

Gebruik een loofah of borstel met uw medicinale reinigingsmiddel te helpen exfoliëren levenloze huid en vuiligheid van de dilemma’s op je armen, maar zal niet veel te uitdagend schrobben — dat je poriën en de huid kan irriteren en leiden tot meer puistjes.

Shampoo en conditioner kan druppelen en stellen in je poriën snel nadat je je haar wast, zo schoon dat je breakout-hellende plaatsen op je armen vóór je uit de douche.

Uw acne kan worden veroorzaakt door een onbalans in uw huid vocht bereiken. Zoeken naar olie-volledig gratis lotions op uw gemeenschap drogisterij en gebruik ze net na uw douche of bad. Beschouw een poging een lotion die bestaat uit salicylzuur of benzoylperoxide. Dit is een efficiënte, snelle manier om continu vechten breakouts.

Zal niet shirts die het getroffen gebied kunnen irriteren don. Dit omvat shirts met mouwen die misschien uw huid kan wrijven over de hele werkdag, kleding die kanten mouwen die ruw kunnen zijn van je huid te hebben, en strakke lange mouwen.

Tijdens de werkzaamheden uit, don gratis nauwsluitende kleding en douchen onmiddellijk daarna. Zweet zit vol met acne-triggering micro-organismen — waardoor het te drogen op je poriën en de huid kan een voedingsbodem vloer te creëren voor puistjes. Als je moet je niet de tijd om de douches te raken geschikte weg hebben, gebruiken medicinale lichaamsbouw pads die salicylzuur of benzoylperoxide om vegen van je armen te hebben.

Normaal draag zonnebrandcrème als je toevallig te gaan om buiten te zijn. Zorg er absoluut zeker van de zonnebrandcrème is olie-gratis, zodat het niet je poriën verstoppen. Verdedigen van je huid tegen de zon zal er zeker van zijn vocht blijft in harmonie en zal niet geïrriteerd of verbrand door de zon te krijgen.

Was uw matras beddengoed regelmatig. Vuil en olie kan tot op uw lakens en krijgen dan in je poriën als je woelen en draaien ‘s nachts.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.