Hoe te Acne Treat!

Houd bij je hormonen. Hormonen genieten van een doel in uw lichaam olieproductie. Surplus hormonen kan leiden tot overtollige olie productie – dat is de reden waarom vrouwen van alle leeftijden normaal acne krijgen rondom hun menstruele cyclus of hele zwanger zijn. Door het behoud van je hormonen goed in evenwicht gehouden door middel van beginnende commando pillen, kunt u uw productie van olie te reguleren. Minder olieproductie suggereert veel minder optie voor verstopte poriën. Neem contact op met uw arts om de beste optie voor u te bepalen.

Behoud je poriën en de huid schoon te maken. Slechts een manier om je extra olie behoeden je poriën verstopt raken is om het weg te wassen. Wassen zal ook te ontdoen van vuil en bacteriën die kunnen verstrikt raken in die mensen verstopte poriën en leiden tot puistjes. Aan de andere kant, nooit overdrijven. Als u uitdrogen je poriën en de huid met veel te veel wassen, zal het uw lichaam te activeren om extra olie te ontwikkelen om te compenseren voor de droge huid, en je toevallig weer juist precies waar je begon. Beperk uw wassen twee keer per dag, en gebruik een delicaat reinigingsmiddel dat niet je poriën en de huid irriteren. U kunt ook scrubben je poriën en de huid te ontdoen van dode huidcellen, die de poriën kunnen verstoppen, zo perfect.

Wees bewust van wat je het in je poriën en de huid. Gebruik olie-gratis, noncomedogenic (zal nooit poriën verstoppen) make-up en lotions. U kunt ook gebruik maken van over-the-counter en recept crèmes en lotions met benzoylperoxide dat kan ontdoen van micro-organismen die acne veroorzaken. Ze zijn zeer wijd verspreid, en je kunt ze snel ontdekken. Zorg ervoor dat u de aanwijzingen op het product in acht vrij van vervelende uw huid te blijven.

Raadpleeg uw dermatoloog. Als u hardnekkige acne, kan je eventueel nodig hebt om een ​​recept om je breakout strijd te krijgen. Uw huisarts kan misschien voorschrijven van een recept-taaiheid antibiotica lotion zoals clindamycine of erytromycine, of u misschien moet orale antibiotica krijgen. Volg de aanwijzingen van uw arts bij het gebruik van aanbevolen medicijnen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.