Hoe te Acne verbergen op je borst voor Promenade

Douche en goed drogen de ruimte. Kleed net voordat je probeert te verbergen je bovenlichaam acne, dus je moet je niet concealer op je jurk te krijgen. Wanneer u uw kostuum glijden op, kan je goed afwrijven alle concealer. Kleed zorgvuldig, en gebruik vervolgens een paar delen van het weefsel verscholen in de bloei van de jurk om het te beschermen tegen make-up.

Dompel een wattenstaafje in sommige waterstofperoxide, en gebruik het om zeer zorgvuldig reinigen van het gebied op uw borst die zits heeft. Dit maakt het desinfecteren, zodat u niet te maken de uitdaging nog erger door het infecteren van de puistjes, die mogelijk kan leiden tot acne littekens.

Pomp een bescheiden hoeveelheid geld van een salicylzuur concealer in uw hand. Met behulp van een lichte hand, dep de concealer dan alle plaatsen. Overweeg een concealer een tint donkerder dan je puur natuurlijke huidskleur, zodat de roodheid gelijkmatig bedekt is. Tik op een schoon, zelfs laag boven elke individuele smet.

Dompel een massieve, zachte blush kwast in een pot van transparante poeder. In plaats van vegen meer dan de plek als je zou met blos op je gezicht, gebruik de borstel om zachtjes stipple poeder over de concealer op de vlekken. Dit ondersteunt de ontwikkeling van een meer normale textuur en meng de randen van de concealer in de rest van de huid.

Dust een beetje losgemaakt systeem glitter meer dan het poeder aan bovenlichaam puistjes geven een klein meer dekking en camouflage. Een zilveren glitter systeem lijkt ook te zijn als feestelijk voor promenade nacht, en geen enkel zal ooit weten dat u misschien wel gebruik van het als een uit maximaal. U mag geen vloeistof of gel glitter, want het zal resulteren in de concealer te wrijven.

Elimineer het weefsel van de beste van uw kleding voordat u op weg gaat naar het bal met je date. Schuif de body glitter en transparante poeder in uw portemonnee in de situatie dat u wilt retoucheren je make-up.

Category: Supplementen

Comments are closed.