Hoe te Acne Voor Tiener Vrouwen Handle

Was uw confronteren twee keer per dag, op tijd in de ochtend en toen in de avond voor waarschijnlijk bed. In bijzondere situaties moet je het veel meer dan 2 keer wassen, net als snel na het sporten of het vervullen van een bepaald ras van de werkelijke fysieke actie die je doet zweten.

Gebruik een lichte reinigingsmiddel dat niet waarschijnlijk uw huid irriteren.

Gebruik een toner. Ontdek een bijzonder dat is zacht en is niet van plan om over-droge huid. Een toner helpt om harmonie uw huid en zal eventuele resten nog over gelaten door uw reinigingsmiddel te verwijderen.

Gebruik medicinale plek therapieën. U kunt passen deze voorafgaand aan het aanbrengen van make-up of vlak voordat je naar bed gaat. Deze locatie oplossingen zullen helpen opdrogen puistjes. Tuurlijk concealers hebben ingrediënten in hen om strijd puistjes te schakelen.

Gebruik olie-gratis moisturizers. Plaats minder vochtinbrengende crème op je T-zone (kin, voorhoofd en neus spot) want dat is waar de meeste olie opbouwt.

Gebruik een diepe poriën reinigend masker minimaal na een 7 dagen. Dit zal heel duidelijk uit je poriën en ondersteuning stoppen met de vooruitgang van de nieuwe puistjes.

Scrubben je poriën en de huid. Scrubben zal de dode huidcellen op het gebied van uw huid en hulp te elimineren in het deblokkeren van uw poriën.

Category: Dieten

Comments are closed.