Hoe te Adem en witter Tooth Frissen De natuurlijke manier

Inleiding om natuurlijk frissere adem en wittere tanden

verwerven wittere tanden en frissere adem is minder ingewikkeld en meer betaalbaar te bereiken dan de meeste mensen denken. Een groot deel van de gemeenschappelijke tandpasta’s bevatten flouride tussen andere chemische stoffen en additieven die niet goed zijn voor u of uw tanden.

Common mondwater bestaat uit chemicaliën en additieven die zelfs kan uw adem erger overuren. Ik heb niet geïdentificeerd een tandpasta zo sterk, dat is flouride gratis, inclusief zeezout en zuiveringszout, dus ik kom over het combineren van de 3 op de tandenborstel helpt veel extra om tanden witter te maken.

Whitening strips en andere tandheelkundige producten die verondersteld worden witter glazuur hulp kon verrichten in de tussentijd, maar zijn vaak erg duur en alleen snel te bedienen. Hoogst geprijsde schoonheid processen, zelfs om nep tand misschien een optie zijn, maar ze zijn niet krachtig prijs en er zijn meer eenvoudige en minder dure oplossingen ter ondersteuning witter uw email.

Wat heb je nodig voor de biologische mondwater

Voor de mondwater moet je een paar items. U moet alle puur natuurlijke mondspoeling, water en waterstofperoxide hebben. Voor de mondspoeling is het gelijke delen mondwater, drinkwater en waterstofperoxide. Het zal moeten worden samengevoegd in een leegstaande mondspoeling verpakking of recipiënt. Gebruik ik gewoonlijk ongeveer deksel volledig van mondwater op een dagelijkse basis in de ochtend. Ik gorgelen en swish het in mijn mond voor ongeveer dertig seconden en dat is alles wat gewenst is.

Ik gebruik ook floss pikhouwelen en tong schrapers (deze beide zijn optioneel), en het gebruik van biologische tandpasta die ik steek zuiveringszout / zeezout combineren om het als zeer goed. De waterstofperoxide zal stellen witter uw tanden en als u enige vorm van sinus-infectie of een infectie in je keel kan helpen met dat zo effectief. Het water is alleen maar om de combinatie te verdunnen en de puur natuurlijke mondspoeling element is om op adem te verfrissen. Ik wil therafresh gebruiken, maar je kunt een iets anders te verkrijgen dat is alles all-natuurlijke of u kunt uw persoonlijke.

U kunt een eerdere mondwater container gebruiken of u kunt een plastic container te gebruiken met een flip prime . Ik therafresh normaal mondwater gebruiken als het niet zou hebben alcoholische dranken andere chemicaliën die vaak kan verergeren uw adem. De waterstof peroxide bleekt de tand en desinfecteert (en ontvangt ontdoen van de geur waardoor microben in je mond). Het water wordt grotendeels gebruik gemaakt van om het te verdunnen en om het niet te sterk te maken en zal ook hulp bij het verleden voor een langere tijd zo mooi.

Wat wil je voor de tandpasta

Voor de tandpasta gebruik ik meestal Tom’s of Maine, en ik gebruik de fluoride volledig gratis tandpasta. De meeste mannen en vrouwen hebben meestal een zeer laag standpunt van fluoride door verschillende rapporten en onderzoeken. Ondanks het feit dat sommige zal u uitleggen fluoride noodzakelijk is om glazuur witter te maken of om de tanden van uw tanden / tandvlees ik beschouw het niet superieur is voor u allen en de beste worden afgewend. Ik heb ook in zuiveringszout en zeezout naar de tandpasta zo mooi.

Ik plaats een 50/fifty mengsel van zuiveringszout en zeezout, en zet het in een dispenser van een bepaalde vorm. Ik plaats de tandpasta op de tandenborstel en zet dan een beetje hoeveelheid van de baking soda / zeezout combinatie op de top van de tandpasta. Voor tandenborstels zou ik een medium borstel suggereren, maar voor mensen met gevoelige tanden / tandvlees een zachte borstel zou behoren te vervullen. Als je het kan betalen een elektrische borstel is wat ik zou aanraden omdat ze glad op het tandvlees.

U kunt het zeezout mengen met het bakpoeder in de zee zout container of u kunt het in een plastic container. Het zeezout scrub helpt je tanden extra en maken ze witter en glanzender en de baking soda kan helpen om ook witter te maken.

Winsten van organische tandpasta en mondwater

Veel commercieel geproduceerde tandpasta’s bevatten fluoride die is aangetoond dat veel van de wellness-problemen veroorzaken. Met fluoride-kosteloze natuurlijke tandpasta je niet hoeft te maken over extra chemicaliën of additieven zijn, en de pijn die ze konden over.

Commercial mondwaters omvatten typisch alcoholische dranken en andere chemische stoffen die kunnen na verloop van tijd make brengen je adem zelfs nog erger, ze corrigeren de problemen in de kleine periode, maar totaal ze moeten je niet veel hoeft te helpen op alle.

Door de toevoeging van de baking soda en zeezout om de tandpasta maakt het mogelijk om niet alleen scrub je tanden extra, maar ook witter ze ook. Met de mix van water, waterstofperoxide en natuurlijke mondspoeling mengde het verfrist niet alleen adem op een natuurlijke manier, maar helpt witter ze ook.

Met de toevoeging van waterstofperoxide kan helpen met sinus / virale infecties in de keel of mond zo goed, ik paste het onlangs toen ik mijn verstandskiezen eruit gehaald en geholpen om mijn mond duidelijk ook behouden.

Category: Dieten

Comments are closed.