Hoe te Adres acne littekens Met Neem Oil

Gebruik een neemolie zeep om delen van je hele lichaam die dagelijks last hebben van puistjes en pukkels littekens 2 keer wassen. Neem olie zeep is erg mild, zo erg zolang het geen chemische parfum of conserveringsmiddelen. Normaal gebruik lauw water bij het wassen van je gezicht.

Meng 1 el. van neem olie met een / 3 kopje van uw keuze van de vervoerder oliën. Terwijl olijfolie is de beste selectie van provider olie voor de behandeling van acne en puistjes littekens, andere opties zijn onder andere zaken als emoe olie, druivenpitolie en amandelolie. Dompel een katoenen bal in het oliemengsel en gelijkmatig op acne en acne littekens snel na zowat elke keer dat u uw huid schoon te maken.

Gebruik een neemolie actueel crème voor acne en puistjes littekens zowat elke avond vlak voor het matras om te helpen tempo de genezing van zits en regeneratie van weefsel. U kunt neem olie crèmes vinden in de meeste welzijn maaltijden winkels.

Neem twee neem blad capsules elk individu dag met een voedsel aan de therapeutische kwaliteiten van de olie intern te krijgen. Neem blad capsules hep om de genezing en de ontwikkeling van de huid te stimuleren, ondersteunen om ook oudere zits littekens te verminderen.

Maak een neemolie masker dat je twee of 3 situaties een 7 dagen kan gebruiken om puistjes te behandelen en vermindering van acne littekens. Meng twee eetlepels. Franse klei, 1 eetl. van neem olie en vijf druppels lavendel essentiële olie. Gebruik maken van het masker gelijkmatig op je huid en gaan weg voor dertig tot veertig minuten. Spoel met warm drinkwater en dep ze droog.

Category: Gezond eten

Comments are closed.