Hoe te Adres Puistjes In een natuurlijke manier

weg van het nuttigen van geraffineerde suiker, gebakken voedsel en transvetten Houd deze als margarine, verkorten, melk items en gehydrogeneerde plantaardige oliën.

Zorg ervoor dat u gemeenschappelijke darm acties door het consumeren van 8 brillen water per werkdag, stijgende gebruik van vezels en met een groot deel van de nieuwe fruit, groenten en hele granen.

Houd rekening met het toevoegen van vitaminen en normale gezondheid van supplementen aan uw dieet plan deze vorm van vitamine A om te helpen verminderen sebumafgifte, zink hulp vlekken te herstellen, lagere ontsteking en gekapt androgene hormonale uitkomsten, en vitamine B6 die in staat kan stellen premenstrueel of midcycle acne.

overwegen gebruik te maken van een kruiden-combinatie van gelijke delen van sarsaparilla, geel dok, klit en hakmessen. Deze combinatie van kruiden wordt gedacht aan een solide bloed en lymfe reinigingsmiddel zijn.

Maak gebruik tea tree olie om uw zits om micro-organismen te elimineren en ontsteking te verminderen.

Drink thee gemaakt met brandnetels en hakmessen.

Oefening routinematig. Transpireren zal helpen om giftige stoffen uit te bannen uit je lichaam, en kan eindresultaat in een vermindering van acne.

Verhoog uw inname van omega-drie oliën gevonden in lijnzaad en sardines.

Steer kristalheldere van cafeïne, chocolade, koolzuurhoudende dranken en gejodeerd zout, omdat deze kan eventueel puistjes intensiveren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.