Hoe te Adres Zits Met gezichtsbehandelingen

Combineer een puur natuurlijke fruit scrub deze soorten als St. Ives Apricot scrub met twee eetl. honing, 1 geprakte banaan, twee theelepels. van complete melk en een eetlepel. gemalen havermout. Het geheel organische scrub is geformuleerd voor het gezicht software, dus het zou geen irritatie veroorzaken. Honing absorbeert onzuiverheden en hydrateert. Bananen en melk zijn hydraterende producten, en havermout absorbeert olie al kredietverlening troostende eigenschappen om uw gezicht.

Stoom je ervaring gebruik te maken van een handdoek om een ​​kap te maken en het plaatsen van uw gezicht gebied eerder vermeld een dampende kom H2O. Dit zal je poriën te openen en het gezicht om diep door te dringen om effectief te werken.

Gebruik maken van de gezichts-combinatie in een masserende beweging om uw volledige ervaring, het voorkomen van de oogleden en lippen. Zorg ervoor dat het mengsel enigszins dik wordt gebruikt omdat een dun laagje kan drogen en uitharden van uw ervaring. Je wilt dat het romig en soepel blijven.

Laat voor het gezicht mengsel te zitten op uw ervaring gedurende 30 tot 45 minuten. Dan therapeutische massage grondig, zodat de schrobben secties om diep en een lift te krijgen zonder de gratis grime en oliën die in je poriën waren.

Veeg het gezicht en spoel uw ervaring met warm drinkwater, gevolgd door een fris drinkwater splash om je poriën te sluiten en draai de visuele uitstraling van uw huid.

Implementeer een zachte organische moisturizer zal de poriën niet verstoppen, en die ook kan hebben troostende kwaliteiten voor onbehagen en roodheid. Aveeno zal een flink aantal formuleringen van alle pure havermout lotions maken, net als Burt’s Bees. Deze zijn te vinden in de meeste apotheken en zijn zeer redelijk geprijsd (zie Means hieronder).

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.