Hoe te Adres Zits Met Tretinoïne

Bevochtig je confronteren met warmte drinkwater en maak het voorzichtig schoon met een niet-medicinale gezichtsreiniger. Zachte reinigingsmiddelen speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid, die als Cetaphil, zijn aan te raden bij gebruik van tretinoïne. Heb je confronteren niet schrobben met een schone doek of een soort van scrub.

Droog uw gezicht absoluut met een handdoek. Wacht ongeveer twintig minuten om gegarandeerd uw deal met geheel droog voorafgaand aan het overbrengen naar Actie drie.

Knijp een klein totaal van Tretinoïne op je vinger en gebruik deze om de getroffen regio werken met licht slagen. Als acne dekt uw volledige deal met, gebruik het medicijn op uw hele ervaring. Zo niet, dan gelden tretinoïne alleen naar die plaatsen de plaats die u heeft puistjes. Niet van toepassing extra dan een erwt totaal van de geneeskunde om uw confronteren.

zorgvuldig Wrijf de behandeling in uw gezicht totdat uiteindelijk wordt volledig geabsorbeerd en reinig je handpalmen net na de uitvoering van de producten. Gebruik geen andere zits medicijnen niet gebruiken direct na gebruik te maken van tretinoïne.

Breng Tretinoïne slechts een bepaalde werkdag, indien mogelijk ‘s nachts. Na de implementatie van de behandeling, niet je huid weer te wassen voor ten minste een persoon uur.

De up komende vroege ochtend, schoon uw ontmoeting met de soortgelijke gezichtsreiniger je in Actie 1 toegepast. Droog uw gezicht en een lotion of zonnebrandcrème met een SPF van vijftien of hoger toepassen. Het is cruciaal ijverig over het gebruik van een zonnebrandmiddel hoewel u wordt behandeld met Tretinoïne, te wijten aan het feit dat het kan je gevoeligheid verhogen om het zonlicht te zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.