Hoe te Aromatherapie gebruiken voor Pounds Loss

Stem voor vanille. Sommige experimenten bevelen aan dat de geur van vanille lagere hunkeren naar voor snoepjes kunt inschakelen. Gebruik een-vanille geurende aromatherapie kaars te steunen beschermen tegen of te vechten tijden van zwakte.

Trim neer met patchouli. Patchouli is gemeld om te helpen de controle van de drang naar voedsel. Voeg twaalf druppels patchouli een diffuser en inhaleren om te helpen uw lichaamsgewicht-daling programma behouden op bijhouden van.

Baden in bergamot. Sommigen zeggen dat bergamot productief is in het beheersen van de honger. Bereid een warmte bad. Nemen 12 druppels bergamot het bad H2O. Schuif in en waarderen.

Ontdek de geur van zelfverzekerdheid. Die mensen proberen te krijgen om kilo’s te elimineren worden meestal geplaagd door gevoelens van onveiligheid en zelf-vraag. Jasmijn en sandelhout zijn beide uitgelegd efficiënt te zijn op het stimuleren van zelfvertrouwen. Omvatten twaalf druppels ofwel olie tot een diffuser en inhaleer.

Deal een verlies van leven amper melancholie. Streven om zich te houden aan een vette daling programma kan ontmoedigend zijn, en degenen die deze route nemen normaal gaan door van gedachten van melancholie. Verschillende zoek gaan om deze emoties te verminderen door zich tot ‘comfort’ levensmiddel, dus hun overgewicht-daling pogingen compromitteren. Als een substituut, gebruik citroengras of salie olie. Deze oliën worden genoemd worden uplifting. Verhoog twaalf druppels zowel olie tot een diffuser voor de steun.

Beef je bewustzijn van oliën en recepten door een bezoek aan de Intercontinental Federatie van Aromatherapists World-wide-web-site (zie Means eronder).

Category: Supplementen

Comments are closed.