Hoe te Baking Soda te witter Emaille

In een natuurlijke manier is de enige manier

Baking soda is te midden van de minst gecompliceerde en meest productieve manier om tanden witter te maken. Baking soda kan worden verkregen van vrijwel elke supermarkt te houden en kan worden ontdekt in een verscheidenheid van verschillende huis handelsgoederen, evenals een verscheidenheid van rassen van tandpasta. Arm en Hammer heeft een vrij algemeen versie van zuiveringszout verrijkt mondwater die glazuur.

Bleekt Hoe te Baking Soda te witter Emaille
1.) Investeer in zuiveringszout. Ga naar uw buurt supermarkt of profiteren winkel en krijg de container in verband met zuiveringszout. Wij adviseren dat u een naam merknaam merchandise te kopen gewoon omdat u zal worden gebruik te maken van deze rechtstreeks naar uw eigen email.

Twee.) Vul een kleine petri maaltijd met 1tbs van zuiveringszout. Dit is wat je zal toepassen om uw glazuur witter te maken.

Drie.) Plaats een royale hoeveelheid water vlak voor zuiveringszout verandert in een gewit pasta. Alleen schatten hoeveel je wilt gebruik maken van, toch niet overstromen het gerecht met de inname van H2O.

4.) Borstel zachtjes op je glazuur met een geheel nieuwe borstel. De echte baking soda onderdelen combineren met uw email om lichter te maken en weg te nemen vlekken uit het gebied. Het is ook van cruciaal belang de werkelijke exact dezelfde tandenborstel die je normaal gebruikt.

Vijf niet te gebruiken.) Verwijder eventuele resterende zuiveringszout en te elimineren uit je mond. Zijn goed om drinkwater te gebruiken om spoel de rest van de baking soda. Zal geen gebruik mondwater te wijten aan het feit dat het zal gewoon afwezig de goede invloed van de baking soda.

Zes.) Je moet niet eten of eten voor dertig minuten vast te houden aan het bleken van uw tanden met zuiveringszout. Laat de baking soda-functie op uw tand door af te zien van het consumeren van voedingsmiddelen of vloeistoffen. Door het uitvoeren van dit kan diep doordringen in je tanden glazuur en er zal geen onderbreking van de procedure functioneren

Let wel -. Je moet echt om uw tandarts te communiceren voorafgaand aan het gebruik van elke vorm van behandeling witter uw persoonlijke tanden. Echt niet implementeren zuiveringszout vaak voor je tanden als na verloop van tijd kan eventueel gebruik maken van beneden het glazuur die kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen. Door het gebruik van deze baking soda therapie het moment dat een 7 dagen meer dan genoeg moeten zijn, voor u om witter je tanden en krijgt de glimlach die u over het algemeen hebt nodig.

Category: Dieten

Comments are closed.