Hoe te beginnen een Buurt Welzijn Clinic

Zoek steun van de federale Bureau van Welzijn en Human Expert diensten Bureau van Major medische behandeling. Zij ondersteunen ideaal bedrijven met de benodigde groep gezondheid en fitness klinieken openen subsidies. Het advies inwinnen van met professionals in het welzijn zorg bedrijf bepaling onder hun hulp, inzet en begeleiding krijgen. Verkrijgen positie als ‘federaal Skilled gezondheids-en fitnesscentrum’ om subsidie ​​alternatieven en huidige behandeling te verbeteren door Medicare en Medicaid.

Bepaal de specifieke sector van de bevolking het welzijn centrum zal dienen. Dit zal de vorm van subsidies waarvoor het centrum zal in aanmerking te bepalen. Bijvoorbeeld, uniek individu bevolking betrekken daklozen lagere-geld mensen van een juiste geografische locale migranten-en seizoensgebonden werknemers in de landbouw en de bewoners van sociale woningen, dit soort als wooncomplexen voor senioren.

Beheers de specifieke federale wetten waarmee de algehele gezondheid midden moet voldoen. Titel 45 van de Code of Federal beleidsvormen heeft betrekking op het algemeen welzijn en de specifieke beleid-subsidie ​​gefinancierde wellness-centra moeten voldoen. Deze omvatten economische en methode management huis benchmarks inkoopprocessen rapporten en geschiedenis-holding.

Analyse van de gemeenschap precies waar je hoopt naar de kliniek te openen. Neem een ​​kijkje op de demografische en de algehele gezondheidstoestand indicatoren binnen de groep te bewijzen dat de noodzaak voor de gezondheid en fitness kliniek uw begrip regionale vereisen misschien niet weerspiegelen de echte vereisen. Er kan nu worden de aanbieders van ondersteuning in de buurt, en als er niet, zou er eventueel een superieure motief voor zijn. Praat met regionale achterban bedrijven zoals des Heils Leger, voedsel banken, daklozenopvang en overheid bedrijven om de perceptie te bereiken.

Vind lokale gemeenschap steun voor uw welzijn kliniek. Het is veelzeggend voor nabijgelegen federale overheid organisaties, de huidige algemene gezondheid behandeling verkopers, non-profit organisaties en bedrijven in de groep naar de kliniek te helpen.

Ontwikkelen van een strategische planning team om u te helpen bij het bouwen van uw strategisch plan, tijdslijnen en benchmarks. Je moet een groep enthousiaste mensen die kennis kan overbrengen aan de groep hebben, dit soort als accountants, advocaten, fondsenwervers, internet marketing professionals, de federale ambtenaren en communicatie professionals.

Beoordeel de ruimtelijke wensen van uw kliniek, bood de diensten die u levert. U wilt een wachten gebied, advies en verhelpen kamers en beschermde gebieden voor de administratieve werknemers en opslag van documenten. De activa u een verzoek moet moeiteloos ter beschikking van de groep door een wandeling of algemene openbaar vervoer.

De woning die u krijgt misschien grondig is gerenoveerd eisen te schakelen in om de faciliteit u nodig heeft en over te brengen aan federale, staats-en de nabijgelegen ontwikkeling en gezondheid en fitness en fundamentele veiligheids code verwachtingen.

Opzetten van een gedegen programma voor bedrijven in aanvulling op uw strategisch programma. Je moet de kleine business plan hebben als je hoopt om andere subsidieverstrekkers prospects, filantropische donoren en financiële leningen te zoeken.

Ga vooruit alleen als uw kleine bedrijf systeem en zuinig opzetten projecties geven een constructieve teken je gedachte is praktisch.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.