Hoe te beginnen een Home Welzijn Aide University

Beslis welk type universiteit u wilt openen. Woning gezondheid en fitness aide is een divers bedrijf en omvat vele aanverwante beroepen. Exploratie andere eigendommen wellness of zeer vergelijkbaar pakketten om uit te kiezen hoe uw systeem zal worden gestructureerd, welke certificaten u zal presenteren, de aard van de academici u wilt de diensten van behouden en zelfs wat beroepen visualiseren uw afgestudeerden beginnen aan.

Onderzoek financiering. De belangrijkste belemmering voor het openen van een college zullen worden gefinancierd. Spreken met leden van uw groep die hebben geopend onderwijsvoorzieningen, en zie waar ze financiering gekregen. Converse aan banken om uit te vinden wat krediet geschiedenis eisen zijn nodig om in aanmerking voor een hypotheek. Vraag om informatie van de Amerikaanse divisie van de Instructie om te ontdekken of u in aanmerking voor een beginnen-up subsidiegelden.

Maak een klein bedrijf systeem. Voordat u contact op met een persoon voor dollars, moet u een beschrijvende en gespecialiseerd bedrijf systeem. Het moet echt dingen zoals een govt samenvatting van de aanpak, een beschrijving van je universiteit (waaronder welke specifieke systemen die u zal geven) omvatten, ideeën over hoe je zal verleiden en inschrijven leerlingen en uw voorspelde winst voor de oorspronkelijk aantal van meerdere jaren.

Secure fondsen. Met je kleine business strategie in de hand, veilig de fondsen wilde uw college te beginnen, misschien van een persoon resource of een grote verscheidenheid van betekent. Financiële instellingen en credit rating vakbonden zijn vaak de primaire bronnen van financiering voor faculteiten. Ook glimp naar mogelijkheden met bestaande technische universiteiten die zou willen om samen met u bij het openen van uw universiteit. Federale en nationale subsidies en financiële leningen kunnen ook goed zijn gemakkelijk verkrijgbaar bij de Amerikaanse divisie van Instructie of uw staat instructie company. Verkleinde donaties van weldoeners die begeleiding academische triggers kunnen ook voedingssupplement uw financiering.

te voldoen aan federale, wijzen en buurt regels. Het bezit komen van het Amerikaanse ministerie van opleiding te verkrijgen uit welke procedures je faculteit moet zich houden aan in federale naleving aan te gaan. Voor regionale, wijzen en / of communautaire regels, bel de voorwaarde scholing bedrijf voor verordeningen.

Employ de service van een geweldig team. Dit is slechts een van de meest essentiële stappen in het begin van uw universitaire docenten, begeleiders en decanen zal het gezicht van de faculteit. Als u geen ervaring in het bedrijfsleven in de gezondheid van verblijfs-en fitness hebben, moet je blik naar docenten en medewerkers die zijn zeer ervaren over de markt te plaatsen. Uw groep moet echt minimaal personeel van een president (behalve als je strategie te verwerven dit voorleggen) bevatten, Academic Dean, Tutorial Counselor / Adviseur, Monetaire Help representatieve en professoren.

stijl en design een curriculam. De plannen die u moet al de klus te klaren om uw studenten staat certificering geven in Property Wellness Aide. Elke staat verschilt, maar in de typische, bieden u ze minstens vijfenzeventig uren van de klas het werk doen en de mogelijkheden om te volgen wat ze hebben ontdekt. Sommige staten vragen om een ​​examen, dus zorg ervoor dat programma’s worden gemaakt over het voorbereiden om die test te slagen.

Acquire accreditatie. Er zijn twee primaire subsidie ​​accreditatie-instellingen voor beroepsonderwijs educatieve voorzieningen: ACCSC (Accrediterende Commissie van Job Onderwijsinstellingen en faculteiten) en ACICS (Accrediteren Raad voor Onafhankelijke Scholen en Faculteiten). De twee individuen accrediteren instanties te raadplegen dat u zich in de federale en de nabijgelegen compliance, dat je effectief voorbereiden van studenten voor hun beroep (dwz afstuderen en het passeren van examens) en die je hebt gebruikt voor ten minste twee decennia. Accreditatie is niet een snel doelwit, maar het moet echt constant een lange termijn bedoeling zijn.

Category: Supplementen

Comments are closed.