Hoe te beginnen een House Algemeen Health Agency in Ohio

Kom naar worden erkend / geregistreerd als verpleegkundige, vergunning realistisch verpleegster, gezondheid huishouden en fitness assistent, of een ervaren therapie provider. Een deskundige van de therapie leverancier is een werkelijke fysiotherapeut, ergotherapeut of een logopedist. U kunt ook zoeken naar de diensten van een van de deze profs op een overeenkomst basis.

Ontvang Medicare-certificering als gevolg van een erkende onderneming. Ohio maakt ofwel de Accreditatie Commissie voor Welzijn Behandeling, de Buurt Health Accreditatie Plan of de Gemengde Commissie.

Houd het Ministerie van Ohio van Volksgezondheid om deel te nemen in Medicare vergoeding. Het Bureau van de Community Health Treatment Services en Solutions beheert onroerend goed wellness-bedrijven.

Voer een leverancier schikking met de Afdeling van Ohio van Job en geliefden Services, akkoord te gaan met alleen nodig gezondheid gerelateerde diensten geven, genoegen nemen met de overeengekomen betaling en geschikte register bij.

Bereik gevangenis antecedentenonderzoek van persoonlijke beschouwd voor werk in dienst van zo nodig door de Ohio afdeling Welzijn en de Ohio Herziene Code. Track record controles nodig zijn voor iedereen die verantwoordelijk is voor de verzorging van een kind of een volwassene.

nodig door federale richtlijnen, een beheerder onmiddellijke benoeming van de dag-tot-werkdag functies van de onderneming en een toezichthoudende medische professional of verpleegkundige te overzien de deskundige diensten krijgen geleverd.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.