Hoe te beginnen een Residence Welzijn zakelijke onderneming in Florida

Verkrijgen van een site voor uw huis welzijn bedrijf. Volgens de Florida Agentschap voor gezondheid en fitness behandeling Administration (AHCA), een huis welzijn zorg klein bedrijf kan en # 039t zijn gelegen in een eigen woning en het gebouw moeten worden gezoneerd voor een onderneming.

Schrijf een zakelijke onderneming strategie. AHCA noodzakelijk 1 voor licentiestatus, die zou moeten detail werknemer en werving cliënt, providers aangeboden en een economisch plan goedgekeurd door een geaccrediteerde Qualified Accountant (CPA). De AHCA impliceert ook voldoende contant geld of krediet geschiedenis om het agentschap te financieren voor zijn eerste 3 maanden.

Acquire wanpraktijken en aansprakelijkheidsverzekering. Voor elke dienst ingericht, de AHCA eist $ 250.000 van bescherming.

Gebruik een beheerder, plaatsvervangend beheerder, directeur van verpleging en monetaire officier. Voorafgaand aan je berichten kunt plaatsen een applicatie, deze posities zal moeten worden gevuld door mensen die AHCA voldoen en # 039s specificaties. Voor veel meer feiten over deze vereisten, zie het segment Means.

Plaats een gedaan software om de AHCA. De aanvraag moet antecedentenonderzoek te nemen voor elke huiseigenaren en personeel, een beëdigde verklaring van uitstekende ethische karakter en bewijzen dat vitale medewerkers voldeden aan de conditie en # 039s specificaties. Voor een toepassing en diepgaande rationalisatie van de eisen, zie de bronnen gebied.

Behoud van de diensten van verpleegkundigen en eigendom welzijn assistenten die voldoen aan federale Medicare en Medicaid onderwijs specificaties. Elke Medicare en Medicaid zijn federaal-gefinancierde gezondheidszorg voor armen, gehandicapten en bejaarden. De meeste mensen die gebruik maken van onroerend wellness deskundige diensten worden verzekerd onder deze programma’s. Voor meer informatie over het onderwijzen van de specificaties en het krijgen van een Medicare of Medicaid bedrijf te zijn, zie de Activa gedeelte.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.