Hoe te beginnen een Welzijn en Welzijn Ministerie in Uw Kerk

Praat met de pastor van uw kerk over uw verlangen bij het wegrijden een wellness-en wellness-bediening. Aantonen waarom voel je je een gezondheids-en wellness ministerie bij uw gemeente zal uw buurt profiteren en verken het soort bezigheden dit soort van een ministerie kan meebrengen. Je mag goedkeuring van uw voorganger nodig om verder te gaan.

Vraag uw voorganger om een ​​aankondiging over de start te verdienen aan een wellness-en wellness-bediening via de volgende kerk provider of om u een minuut om de aankondiging te maken bij de volgende provider. Vraag uw voorganger een ding over de bediening in de up komende kerk bulletin, als zeer goed bevatten. Artikel een aankondiging op een kerk prikbord als uw kerk heeft een prikbord voor aankondigingen. Geef je telefoon verscheidenheid en vraag geïntrigeerd klanten van de gemeente om u te spreken.

Routine een vergadering met geïnteresseerde klanten van de gemeente om te praten over het welzijn en wellness-bediening.

Ontdek de verschillende mogelijke acties voor het welzijn en wellness-bediening op de conferentie en kies twee of 3 activiteiten in eerste instantie te beginnen. Overweeg items zoals een bloeddruk screening, een screening voor een aanzienlijke cholesterol, een bloed-station, een uitoefening of yogales, een hulp groep voor mensen omgaan met de achteruitgang van een geliefde een persoon of een langdurige gezondheidsproblemen, een griepprik kliniek , een reanimatie cursus of een les over voeding voor diabetici. Discussiëren over de vraag of een lid van de gemeente wordt ervaren om de gewenste functies direct of wilt u misschien contact met een deskundige voor de steun te maken. Bepaal wie in contact zal komen met die deskundigen uit het bedrijfsleven.

Vraag uw voorganger de geplande dingen te doen te kondigen of om u te laten om een ​​aankondiging te doen op de volgende kerk bedrijf. Ook vraag je voorganger te bevatten detecteren over de geplande acties in de kerk bulletin.

Category: Dieten

Comments are closed.