Hoe te behandelen Grownup Snurken

Wijzig de plaatsing waar je snooze. Snurken heeft de neiging om zich voor wanneer je rusten op je rug, die de soepele weefsel veroorzaakt aan de achterkant van de keel te storten. Slapen op je zij beperkt dit resultaat. Er zijn ook speciale kussens die kunnen helpen houden het hoofd en de nek in een grotere positie om eenvoud obstructie van de luchtweg.

Drop lichaamsgewicht. Teveel menselijk lichaam pond voordelen extra vetweefsel in de mond, waardoor veel meer obstructie. Het verliezen van kilo’s door zelf kan misschien genoeg zijn om de uitdaging op te lossen.

Dress in een mondelinge apparatuur. Tandartsen dergelijke apparatuur aanpassen aan de verminderde kaak een beetje vooruit naar hulp behouden obstructie van de luchtwegen te voorkomen. Atleten hebben over soortgelijke producten om hun tanden te beschermen.

Vergewissen als zo ongeveer alles wat in uw huis een allergische reactie of andere sinus ongemak veroorzaken. Dit soort van irriterende stoffen kan snurken veroorzaken door het houden van de luchtwegen ontstoken en de luchtstroom beperkt. Verwijder eventuele dit soort irritaties van uw woning.

Blijf uit de buurt van het drinken van sterke drank net voor het slapengaan. Dit resulteert in excessieve rust, die verder leidt de comfortabele weefsel achter in de mond te storten.

Check out snurken strips die op elk geneesmiddel winkel kan worden verworven. De strips vasthouden aan de brug van de neus en de steun houdt de luchtwegen open.

Neem contact op met een arts over chirurgische keuzes. Sommige operaties kunnen ondersteunen bij het openen van de luchtwegen voor superieure ademhaling. Deze alternatieven zijn meestal alleen gebruikt in extreme situaties waarin het snurken is een symptoom van aa veel ernstiger slaap probleem dat mogelijk kan hebben lange-zin algehele gezondheidssituatie.

Category: Gezond eten

Comments are closed.