Hoe te behandelen Grownup Zits cysten

Gebruik een ongelooflijk warme doek of warmte kompres om de cyste wanneer u een persoon die op het gevoel. Houd het op uw huid gedurende 5 minuten per keer, vijf tot tien lesuren per werkdag. Maak alle vertrouwen in een grondig schone doek of een washandje gebruikt sinds de afgelopen probleem dat u moet hebben is extra vuil of bacteriën op je huid.

Reinig je huid twee keer per dag, in de vroege ochtend en de voorsprong op bed. Direct na het reinigen van je huid vochtig een watje met waterstofperoxide. Houd de katoenen bal op je cyste voor een aantal minuten. Dit zal zich te ontdoen van een aantal van de microben onder de huid en kan de meting gekapt.

Inzetten moisturizer direct na iedere reiniging en behandeling met waterstofperoxide. U wilt dat uw huid gehydrateerd te blijven gewoon omdat een droge huid kan leiden tot nog veel meer poriën en de huid ongemak.

Knijp wat roze reductie oog oog druppels op een watje. Plaats de katoenen bal op uw cyste. Handhaaf het daar voor een moment of twee. De oogdruppels zal helpen verlagen de roodheid.

Gaan zien een dermatoloog. Als u een essentiële gelegenheid komen die u nodig om te zoeken uw meest effectief voor gaan zien een huidarts. De huid arts kan je een cortisone schot waarop uw cyste zal krimpen in een paar dagen tijd.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.