Hoe te behandelen Grownup Zits

Gebruik een milde scrub. Proberen met behulp van een zachte exfoliant met alfa-hyroxy zuren om te gaan met volwassen zits. Het belangrijkste is op te ruimen vuil, levenloze huidcellen en bacteriën zonder schrobben ook hard en nadelige gevolgen voor de huid.

Poging strips. Mee-eters zijn slechts het begin. Als ze besmet raken, of verstopt, ze soort witte koppen. Veel meer mee-eters weg te nemen in een probleem ruimte proberen toepassen porie strips op te ruimen ze voorafgaand aan ze leiden tot een andere complicaties.

Consumeer perfect. Een fantastische eten plan zal je poriën en de huid te helpen. Goed gehydrateerde huid zal vernieuwen op zich extra snel dan een droge huid. Tot volwassen acne te pakken, gebruik maken van een zonne-blok en een dagelijkse moisturizer. Gewoon vertrouwen hebben om uitgebreid te reinigen van uw deal met twee keer per dag te behouden zonder kosten van vuil en olie.

Ga voor behandeling plannen. Sommige deal met volwassen acne met laser huid remedies die weg te nemen de eerste laag van dode huid. Deze kunnen efficiënt, maar bijkomende duur, normaal $ 500 tot $ 2400 dollar.

krijg je een gezichtsbehandeling. Een opgeleide facialist zal weten hoe u uw huid te pakken en kunt u goede richtlijnen te geven over hoe de behandeling voor uw huid thuis.

zoek gaan naar een dermatoloog. Als je volwassen acne is significant, kan een huid arts helpen. Er zijn tal van middelen, zoals antibiotica die kunnen helpen voor de hand liggende up huidige uitdagingen. De top geneeskunde is Accutane, maar er zijn aspect resultaten die willen worden besproken net voordat je het gebruikt.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.