Hoe te behandelen Ontpit Puistjes Littekens

Masseer de gehavende plek. Sinds ontpit zits littekens littekenweefsel, kan massage helpen om het op te splitsen. Gebruik zelfs ontspannen dankzij een ronde bewegingen gebruiken om therapeutische massage je littekens. Doe dit twee tot 3 minuten tenminste twee keer per dag.

Get laser te verhelpen. Laserbehandeling biedt de beste resultaten voor ontpit puistjes littekens. Laser zachte doelen de littekens, dienen te splitsen littekenweefsel en vlekken van donkerder pigmentatie. Uw huid zal roze en geïrriteerd aanhangen periodes laser zijn. Algemeen, verschillende zijn belangrijk om de gewenste resultaten te verkrijgen.

Overweeg chemische peeling behandelingen. Tijdens schillen zijn chemische verbindingen aangebracht op de huid waarop het wegsmelten. De best beoordeelde niveaus van de huid effectief geschild afwezig. Al snel na herhaalde behandelingen, zal uw acne littekens minder zichtbaar worden als uw huid gladder wordt en een stuk egaler.

Rekening houden met micro-dermabrasie behandeling aan gemakkelijk het gebied van de huid door middel van krachtige exfoliatie. Een beetje polijsten product wordt toegepast om zich te ontdoen van de best beoordeelde lagen van de opperhuid, onthullende gladder poriën en beneden huid. Je zal de normale behandeling plannen vereisen strak, minder gehavende huid te bereiken.

Gebruik hydroxy zuren op je littekens. Hydroxy zuren stimuleren huid celregeneratie, wat betekent dat nieuwe huidcellen worden meer moeiteloos gemaakt om littekens cellen veranderen. Er zijn reinigingsmiddelen, toners, moisturizers en serums die hydroxy zuren bevatten.

Doe zonnebrandcrème met de dag. De zon zal uw huid beschadigen, het remmen van het herstellend vermogen. Gebruik een grote hoeveelheid SPF zonnebrandcrème die tegenover elkaar UVB en UVA-stralen beschermt. Je moet zonnebrandcrème yr-ronde te dragen, zelfs op bewolkte en regenachtige tijden.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.