Hoe te behandelen Zits littekens en verkleuring

Begin met vermijding. Als je niet hoeft uw acne onder beheer, zal de kans voor terugkerende littekens gewoon versla je litteken verwijdering initiatieven. Delicate soorten zits kan vaak worden behandeld met boven de toonbank oplossingen en elke dag huidverzorging routine. Voor ernstige acne, rekening houden met een gaan met een huid arts om te controleren of de uitroeiing van de situatie.

Overweeg microdermabrasie. Verdere soorten microdermabrasie worden beheerd door dermatologen, artsen of op kuuroorden en bevatten het wegnemen van de hogere laag van de huid met opvallende kristallen of een slijtage-software. Dit duikt de hogere niveaus van de poriën en de huid en leidt tot een vermindering van littekens, rimpels en verkleuring. Huis microdermabrasie kits zijn verkrijgbaar, maar meestal zijn gewoonlijk niet zo efficiënt als die mensen beheerd door dermatologen.

Probeer items met hydroxy zuren. Glycolzuur, alfa-en bèta-hydroxy zuren zijn poriën en de huid exfoliërende nemen uit de nutteloze bovenste laag van de huid triggering snellere mobiele regeneratie. Zuren zijn vooral nuttig bij het vervagen en verwijderen van dekolonisatie door om acne littekens en zonne vernietiging. Chemische peelings zijn een illustratie van zuur huid behandelingen.

Verschijnen in lasers. Voor ernstige of resistent zits littekens, kijk naar laser te verhelpen. De gehavende huid wordt gelaserd of verbrand en vereist een huid arts of medisch professional om het proces te beheren. Laser behandelingen zijn ook bewezen wat het nut op acne zo goed als acne littekens.

Poging citroensap. Voor oppervlakkige littekens of verkleurde huid, van toepassing citroensap op de aangetaste plekken dagelijks. Citroensap heeft niet alleen de huid vernieuwen van zuren, het heeft ook eigenschappen bleken. Niet na het toepassen van citroensap, want dit kan versnellen het bleken systeem triggering witte plekken in het zonlicht gaan snel snel.

Category: Dieten

Comments are closed.