Hoe te behouden gewit Emaille Wit

Halt het roken van sigaretten. Roken van sigaretten is slechts een van de slechtste gedragingen. Niet alleen doet het pijn je longen en hart, maar verkleurt ook je tanden. Om gebleekte tanden wit te bewaren, moet u opgeven deze gewoonte. Als je dat niet doet, je tanden zullen zo snel nog een keer veranderen geel en je zal moeten krijgen de whitening techniek toch weer gedaan.

Wees grondig aan drankjes die goed kan vlekken op uw tand. Als u wilt gebleekte tanden wit te behouden, moet u donkere dranken drinken door middel van een rietje. De dim drankjes zal niet zo wezenlijk bel je met je glazuur, wat betekent zij zullen wit langere blijven.

Kiezen uit voedingsmiddelen die speeksel schepping te verbeteren. Speeksel de natuurlijke manier scrubs weg vlekken die je tand kan verkleuren. Om uw gewit emaille wit, snack op fruit en groenten, die als appels en selderij houden. Zelfs suikervrije kauwgom kan raise speeksel uitgang te schakelen. Het onderhouden van uw email wit op geen enkele manier zo goed gesmaakt.

Poets regelmatig je tanden. Het is van cruciaal belang voor poets je tanden op zijn minst 2 keer per dag. Als u wilt uw email af te wenden van steeds verkleurd, hoewel, je moet ook direct na het nuttigen van maaltijden die kunnen leiden tot vlekken poetsen. De langere levensmiddel verblijf op uw email, de veel te verkleuren ze kunnen veroorzaken.

Gaan zien de tandarts. Professionele reiniging zal elimineren veel meer vlekken dan je ooit zou kunnen hopen om mee te nemen in het huis. Dit is simpelweg omdat de tactiek tandartsen gebruiken zijn schurende voldoende voor zelfs de moeilijkste vlekken. Ze poetsen ook de tand, zodat ze lijken zelfs veel beter.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.