Hoe te beschermen Up ernstige acne breakouts

Kies een milde, olie-zonder kosten stichting die past bij je basis huidskleur. Gebruik de schaduw van je nek als een handleiding. Als de foundation zich feilloos in je nek, dan is het de perfecte match. Als u krijgt problemen uitzoeken welke kleur het beste is, ga dan naar een cosmetica-teller op uw gemeenschap kantoor winkel en vraag 1 van de verkopers om u te ondersteunen.

Beslis over een olie-kosteloze concealer die een tint donkerder dan je basis poriën en de huid toon.

Beslis over losgemaakt of compacte poeder die twee tinten donkerder is dan je foundation poriën en de huid toon.

Gebruik een dun laagje grond rondom uw gezicht en hals. Dit wordt uitgevoerd om u een uniform doek geven. Dan dompel de concealer kwast in de concealer en voorzichtig deppen wat op de vlekken u gecoate wilt.

Met de concealer kwast, meng de concealer op en over de vlekken. Gebruik een gevoelige tikken motie goed om te gaan met de puistjes. Nooit wrijven of druk veel te hard op een puistje, zoals u misschien vegen de concealer.

Gebruik de aanzienlijke poeder borstel om poeder te gebruiken allemaal boven je gezicht. Meng een deel van het poeder in je nek te maken gegarandeerde het overeenkomt met de kleur van je ervaring. Het poeder zal de concealer vastgesteld en geven je gezicht een uniform schaduw om het gevoerde vlekken voorkomen van staande in tegenstelling tot uw stichting huidskleur.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.