Hoe te bieden met een snurken Canine

Neem uw hond naar de dierenarts zien of het snurken alleen niet zo lang geleden is begonnen, en hij is niet een pup. Je moet echt ook stoppen door de dierenarts als je waarneemt andere wijzigingen in de ademhaling van de hond ook al is hij wakker, dit soort als hijgen en piepen, of ondiep of snelle ademhaling.

Plaats uw puppy op een eetplan als ze zwaarlijvig is. Net als mensen, zal obesitas verhogen de kansen van pups snurken.

krijg je een groter bed voor uw huisdier. Veranderen slapende situatie kan vaak halt snurken. Als uw puppy slaapt opgerold in een rond bed, waardoor een groter bed dat hem in staat stelt uit te strekken kan het snurken stil.

Bekijk veranderen haar voedsel. Bijproducten in honden maaltijden bestaan ​​meestal uit onverteerbare oplossingen, dit soort als veren, haren en hoeven. Deze door voorwerpen kan leiden tot een variëren van welzijn complicaties voor honden, die een maximaliseren snurken omvatten. Houden aan een hondje maaltijden die wordt geproduceerd uit lamsvlees, kip, gerst en havermout.

een luchtbevochtiger op in het gebied dat de hond slaapt in Droge lucht veranderen is meer waarschijnlijk over snurken te brengen.

Category: Dieten

Comments are closed.