Hoe te Bijstand Door jezelf snurken Halt

vet Drop als je mollig bent. Overgewicht is een frequent leiden tot van snurken. Steeds meer gewicht zal lijvige toenemen in je keel, die de luchtwegen vernauwt.

Voorkom het nuttigen van drank en het toepassen van sedativa twee uur van tevoren bedoeld om te slapen. Kalmerende middelen en alcohol druk je centrale zenuwstelsel, die snurken kan veroorzaken door het ontspannen van de spieren in je keel.

Slumber op uw aspect als je over het algemeen weer rusten op je rug. Slapen op je rug kan je tong leiden om weer terug te glijden of zich terugtrekt in je keel, het blokkeren van uw luchtwegen.

Gebruik neus strips. Apotheken verkopen zelfklevende strips die kunnen worden gebruikt om je neus voor het slapen gaan en nog op als je sluimeren. Deze nasale strips verhogen de grootte van de neusholte, die snurken kan verminderen.

Adres sinus problemen en congestie. Allergische symptomen, een verstopte neus of een afgeweken septum kunnen allemaal limiet hoe mooi je inademt door je neus en je dwingen om te ademen door je mond terwijl je rust. Ademhaling via de mond verhoogt de kans op snurken.

Ga naar de arts als geen van deze therapieën uitvoert. Een zorgverlener kan een lichamelijk onderzoek, een imaging cheque of een rust te onderzoeken. De zorgverlener kan eventueel in staat zijn om de oorzaak van uw snurken te wijzen en kan medicijnen voorschrijven, uit te voeren chirurgische ingrepen of aanbevelen klinische apparatuur om uw snurken kan overwinnen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.