Hoe te blijken te zijn een Health en fitness Inspecteur in Florida

Ga naar en afgestudeerden van een vier-kalenderjaar, regionaal erkende school of universiteit met een bachelordiploma in welzijn wetenschap, openbaar welzijn, milieu-wetenschap, fysische of biologische wetenschap. Je kan ook andere graden afgezien van deze nastreven aan de andere kant moet je sleutel cursussen hebben in een enkele van de beschreven gebieden. Voor certificering in aanmerking te komen, het ministerie van Welzijn definieert belangrijkste cursussen als 30 uur semester. Het Bureau van Volksgezondheid niet verlangt precieze programma, maar wat cursussen in een van deze gebieden in totaal dertig semester enkele uren. De afdeling Welzijn publiceert een aanzienlijke staat van programma’s aangemoedigd en aanbevelingen document in mensen suggesties, de doc aspecten cursussen die niet zullen meetellen voor certificering in aanmerking te komen.

Implementeer te zitten voor de certificering onderzoek door de afdeling Welzijn toegediend. Je moet volledig een software pakket voor Milieuhygiëne Skilled Certificering door het beëindigen van de software variatie in uitgebreide. U zult moeten hebben om de applicatie verscheidenheid posten, samen met uw ongeopende school-transcripten en persoonlijke controles ontworpen uit aan het Bureau van Welzijn voor de achtervolgende kosten:

Toepassing en Examen Betaling – $ 25
Certificering – $ 25
Meer Certificeringen – $ 10
Certificatie Vernieuwing – $ 25

Mail je software pakket en de ondersteunende documenten beschreven, samen met de benodigde kosten om de achtervolgende deal met:

Het Bureau van Gezondheid en fitness
Bureau van de communautaire milieu, gezondheid en fitness
4052 moerascipres Way, BIN A08
Tallahassee, FL 32399-1710.
Let op: milieu, gezondheid en fitness Professional Certification

Overweeg alle pre-certificering cursussen voor voedingsmiddelen inspecties zoals vereist, na goedkeuring van uw software voor de certificering test. U vraagt ​​alleen de lessen on-line via de website Silliker, waarin je je kan inschrijven en beginnen te analyseren. Het moment ingeschreven, moet je 6 maanden tot volledige programma’s. De training bestaat uit dertig-credit rating uur met concentraties in de statuten en de wetten van voedselveiligheid, microbiologie, epidemiologie, en Hazard Onderzoek Significant Handvat Plaats (HACCP). Je moet al deze klassen passeren net voordat u gaat zitten voor de certificering examen. U moet betalen voor de programma’s zelf bij inschrijving. Prijs voor de benodigde cursussen is $ 1, 100.

Denk aan de certificering en verplaats het examen nadat u alle pre-certificering cursussen hebben afgerond. Na voltooiing van de cursussen, zal de afdeling Welzijn mechanisch uw resultaten te evalueren en u op de hoogte dat je gekwalificeerd om te zitten voor de certificering test. U krijgt notificaties per post van de volgende keer, de dag en plek voor het examen. Het gebied en de planning van examens doen variëren derhalve in casu het Bureau van Gezondheid en fitness niet deze te publiceren op voorhand.

Implementeer voor werk als inspecteur voor de volksgezondheid op het moment dat u uw certificering hebben ontvangen. Hoewel u nu zijn geaccrediteerd, dit impliceert niet bevestigde het werk met het Ministerie van Gezondheid en fitness of een andere entiteit in Florida. In dit stadium zal je begint je werk zoeken bij de mannen en vrouwen de eerste internetsite door te registreren, opsporen open posities, en toepassen. Houd in gedachten die je zal moeten certificering eerste te bereiken, vlak voordat je kunt gebruiken voor het welzijn inspecteur posities.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.