Hoe te blokkeren Snurken Schijnt

Maak een paar duidelijke verbeteringen life-style om te hakken uw terugkerende snurken. Als u te zwaar bent, kan laten vallen pond ondersteunen, zoals het wegblijven van alcoholgebruik, speciaal in de nabijheid van het slapengaan. Ook sturen duidelijk van slapen op je weer.

Test een externe ademhaling hulp. Een nasale ademhaling strip past boven je neus en kan mogelijk ondersteunen houd je luchtwegen veel meer open te stellen. Je kan heel goed ook proberen een kin kussen, die verder gaat onder je kin te schakelen houd je mond dicht. Een extra selectie is een onderkaakvooruitbrengspalk gadget, die je kaak (vergelijkbaar met een sport gebitsbeschermer) ondersteunt. Wilt u misschien een handvol diverse apparatuur proberen het een single die het meest gezellig en productief voor u vinden.

Block out van uw partner snurken geluiden met behulp van een witte geluiden machine. U kunt unieke track record geluiden, zoals oceaan verschijnt om hulp die u sluimeren instellen. Als je niet graag een goede machine te kopen, stel een luidruchtige minnaar in uw slaapkamer als alternatief. In kille temperatuur, in principe stadium de ventilator afwezig in de matras.

Raadpleeg uw arts als uw snurken is hardnekkig. Het kan misschien een teken van een onderliggende klinische aandoening genaamd snooze apneu. Slumber apneu zal ertoe leiden dat u de ademhaling kort ophouden als je sluimeren. Uw arts kan gaan over genezing mogelijkheden met je als je snooze apneu.

Informeer uw medische professional over het toepassen van CPAP, of voortdurende optimistisch luchtwegdruk. Dit apparaat is een neusmasker dat kan bijdragen aan het behoud van een open tot luchtweg naar de eenvoud van de luchtwegen als je sluimeren. Uw medische professional wil je je klinische dossier verwerven, vernemen uw cardiovasculaire aandoening en bespreken welke medicijnen u gebruikt. Dit is om te maken of u een kandidaat voor het werken met CPAP.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.