Hoe te Bonded Tooth Lighten

Gebruik een tand whitening tandpasta vervaardigd voor gelijmde tand. Bonded emaille gevoelig zijn, zodat ze een exclusieve whitening-agent, die niet veel te hard nodig. De website van My New Smile geeft met behulp Supersmile of Rembrandt.

Area een kleine hoeveelheid tandpasta op een tandenborstel tender. Een tandenborstel met comfortabele haren is het meest effectief voor gelijmde tanden.

Borstel het glazuur in een cirkelvormige beweging zonder een stuk minder dan twee minuten.

Poets je tanden op zijn minst twee keer per dag. Borstel in de vroege ochtend en in de nacht te blijven gebonden tand houden jagen hun mooiste. Je mond met het drinken van water onmiddellijk na het poetsen spoelen.

Zie een mondhygiënist in een cosmetisch tandarts kantoor. Conventionele tand verfraaiing is schurend aan gebonden glazuur. Mondhygiënisten in de kantoren van cosmetische tandartsen weten hoe tand effectief witter met uit schadelijk de composiet.

Breng een bezoek aan een mondhygiënist 2 keer per jaar voor een tand reiniging. Typische reiniging van gebonden tand is van cruciaal belang om hen naar finale en verblijf in een fantastisch probleem.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.