Hoe te Borst Acne Clear

Reinig de borst huid werken met een schoonmaak zeep ontwikkeld voor de gevoelige huid soorten. Zits kan heel inflammatoire, die weg kan gaan de huid extra gevoelig dan de typische. Gebruikmakend van een deodorant zeep of een zits reinigingsmiddel op de huid kan roodheid of irritatie veroorzaken, en kan zelfs verergeren borst puistjes. Blijf weg van zepen die kunstmatige componenten hebben, en zo een alternatief te vinden 1 dat bestaat uit slechts organische stoffen, dit soort als olijfolie en kokosolie, die de poriën en de huid te kalmeren. Bevochtig de huid ter plaatse, en schuimt de plek perfect. Verdeel de zeep schuim meer dan het hele gebied dat wordt gemaakt van acne, en spoel het af met water. Blijf uit de buurt van het schrobben van de huid, die acne kunnen irriteren. Een basis, lichtgewicht wassen is alles wat gewenst is om voldoende duidelijk de poriën en de huid. Maak de borst en de borst plaats op deze manier twee keer per werkdag.

Medicate de borst huid door toepassing van een 2.five pc benzoylperoxide crème. Grotere concentratie benzoylperoxide crèmes, dit soort als vijf% of tien pc, kan ook stevig zijn voor de huid en kan branden, roodheid en schilfering veroorzaken. Met behulp van een lagere concentratie benzoylperoxide crème zal kristalhelder de poriën en de huid met geen vervelende of schadelijke het. Spreid een dubbeltje kleine hoeveelheid van 2,5 procent benzoylperoxide crème op de huid van de borst, en glijden de vingertoppen rond de huid rechts totdat het product is opgenomen. Blijf uit de buurt van het wrijven in het product, die de huid kunnen irriteren. Breng de 2.five% benzoylperoxide crème twee keer per dag na het reinigen om effectief medicijnen de poriën en de huid.

Bevochtig de borst poriën en de huid door het implementeren van een olie-helemaal gratis vochtinbrengende lotion. Het toepassen van een product met benzoylperoxide zonder een vochtinbrengende crème kan leiden tot uitdroging en strakheid. Om uit de buurt van dit verblijf, verspreiden een dubbeltje-sized volume van een olie-helemaal gratis vochtinbrengende lotion op de borst poriën en de huid na het benzoylperoxide product werd volledig geabsorbeerd in de huid. Door gebruik te maken van een olie-volledig gratis lotion zal de poriën en de huid uit te draaien in re-verstopt met comedogeen oliën, die oliën die ook van belang zijn voor de huid en kan de poriën te blokkeren, die zou voortvloeien in zits breakouts te stoppen. Reinig zorgvuldig de lotion all-rond tot het is ook opgenomen in de huid. Uitvoeren van een olievrije vochtinbrengende lotion tweemaal daags net na gebruik van de benzoylperoxide crème.

Category: Dieten

Comments are closed.