Hoe te Borstel Uw Canine of Cats Enamel

Heeft u een dierenarts controleert het gebit van uw huisdier voor je begint een tand-poetsen-methode. Als uw huisdier heeft tandvleesontsteking of geschaad email, zal het proces pijnlijke zijn en hij zal affiliate pijn met tandenpoetsen. Hij kan misschien zelfs chunk u.

Haal uw kat of hond toegepast op je zoeken in zijn mond. Onmiddellijk na elke keer dat je dat doet, beloon hem met een deal met of lof.

krijg je een huisdier tandheelkundige pakket, dat tandpasta (ontworpen voor honden en katten) en een tandenborstel omvat, bij een dierenwinkel of bij uw dierenarts. Houden aan de aanwijzingen van de kit voor gebruik. Onderzoek alternatieven, deze als een vinger tandenborstel, als uw huisdier weigert om u te laten zijn tanden te poetsen met een tandenborstel. Informeer uw dierenarts voor ideeën.

Plaats uw kat of hond op een op hun gemak oppervlak bij het poetsen van zijn tanden.

gemeenschappelijke, kijk op de nominale terughoudendheid te gebruiken op uw huisdier hoewel brushing’especially als het een kat. Dat gezegd hebbende, het minder moeilijk zou kunnen zijn om een ​​specifiek aarzelend kat beheren door wikkelen hem in een handdoek om hem vast te houden van krassen of het maken van een poging om te ontsnappen.

Borstel van uw kat of email hond met een zachte, masserende beweging.

Beloon uw kat of huisdier met een tartaar beheren traktatie direct na de techniek.

Category: Dieten

Comments are closed.