Hoe te Borstel Uw Emaille Hoewel zetten op Bretels

Gebruik een fluoride tandpasta op advies van uw tandarts of gewoon een die de goedkeuring zegel van de American Dental affiliatie draagt. Gebruik geen whitening tandpasta.

Brush tand binnenkant van minuten na afloop van elk individu voedsel en geschikte vooraf bed. Borstelen away food items residu dat de steunen en uw email kunt bevlekken. Vlekken misschien niet duidelijk zijn totdat uiteindelijk kort na de beugels zijn verwijderd.

Hoek de tandenborstel tot 45 graden en zet ze nogmaals over en weer met beperkte lichte beroertes. Borstel de voorkant, achterkant en het beste van elke tand. Poetsen ook je tong, tandvlees en het dak van uw mond.

Wees waakzaam bij het poetsen over de beugels. Start van de toonaangevende en borstel naar beneden. Borstel voorzichtig duidelijk op buigen of breken draden en haken te blijven.

Floss nightly met flosdraad, het toepassen van de reguliere flossen methode. Ruimen elke elastiekjes voorafgaand aan flossen. Floss tussen glazuur en tussen de draad en bretels. Je moet niet blijven haken de floss op de apparatuur. Trekken de floss losgemaakt kon buigen, breken of maak de beugels. Elke versnipperd artikelen van floss links rijden kan micro-organismen, die de dreiging van gaatjes en tandvleesaandoeningen verhoogt introduceren.

Schakel uw tandenborstel minstens elke drie maanden of wanneer de borstelharen tonen indicatoren van slijtage. Hier krijg je een nieuwe borstel onmiddellijk na het herstellen van een koude vooral omdat kiemen van de ziekte onder de de haren konden wonen.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.