Hoe te Brittle Tooth Versterken

Jonge mensen kunnen last hebben van broze glazuur vooral vanwege hun keuze in het leven stijl en gebrek aan behoud van een goede mondhygiëne. Om de variabelen die leiden tot broze tanden te stoppen, kunt u proberen de achtervolgende suggesties.

  1. Kauwen op een teentje knoflook is ernstig gunstig in het versterken broze glazuur. Deze natuurlijke manier van genezen van het probleem is ongelooflijk krachtig en zeer lage kosten.
  2. Borstelen uw email veel te vaak is niet verstandig. Zoals het eerder over had gezegd, het glazuur is kans op het krijgen ontdaan als we poetsen onze tanden veel te lastig.
  3. Het is niet nodig om overmatig tandpasta. Een kwart van de brushs hoofd dimensionering is het volume van de tandpasta die je wilt. Borstel het op uw tand van voor naar het weer in een langzame ronde beweging. Damp de borstel met h2o elk gewenst moment je echt het gevoel dat het beheren droog.
  4. Het is niet slim om geschikte volgende poetsen het drinken van koffie, frisdrank kroezen of vruchtensappen. Het zuur geschreven inhoud van deze dranken verzacht het gebit gebied zo, borstelen kan snel beschadigen en strip uit het glazuur.
  5. Dont poets je tanden recht onmiddellijk na het nuttigen. Sommige voedingsmiddelen kunnen bestaan ​​uit zuren en zoals zure dranken de tanden de neiging om zachter wanneer blootgesteld aan zuur. Gorgelt schoon drinkwater onmiddellijk na het nemen van in om te voorkomen dat het verwerven van een zure deeltjes op uw email.
  6. In plaats van het consumeren van een gearomatiseerde drank, verbruiken veel water om je dorst te lessen. Niet alleen zal H2O ontdoen uw tanden van onveilige zuren, maar het zal uw algehele welzijn te ondersteunen.
  7. routinematig consumeren melk. Calcium is nodig om je tanden evenwichtig en robuust te houden.

Bovenstaande oplossingen zijn alleen nuttig voor mensen met broze, maar niet ernstig verzwakt glazuur. In sommige gevallen waar erfelijkheid en verouderde leeftijd zijn factoren die bijdragen, broze tanden zijn waarschijnlijk te eroderen en te groeien om te worden afgestoken. Dit kan over al komen door gebruikelijke functies van dit soort als kauwen en bijten. Zelfs kleinere ongelukken kunt delen van een tand chip uit te schakelen.

De behandeling voor deze belangrijke voorwaarden is om facings of kronen te krijgen. Als een broze tand net wordt afgestoken op een geselecteerd gedeelte, dan veneers zijn een grote remedie. Als er enorme brokken van uw tand ontbreekt, dan is een kroon is een goed antwoord. Raadpleeg uw tandarts voor hulp.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.