Hoe te Crank up van uw hele lichaam warmte voor Lichaamsgewicht Reduction

Heeft u op elk moment gegeten van een maaltijd en voelde warm daarna? Zo ja, heeft het voedsel items die je hebt gegeten je belangrijkste temperatuur versterkt als ze gesplitst in.

Een deel van het levensmiddel je in zijn thermogene, dat betekent dat ze verhogen de hoeveelheid geld van warmte uw gehele lichaam genereert als het verteert hen, wat resulteert in een boost in je kerntemperatuur en stofwisseling. Ook al is het gevoel van interne warmte normaal gaat weg in een beperkte tijd, kan deze metabole verbeteren duren voor 3 tot zes uur.

Thermogenese is een uitkomst van letterlijk brandende energie in te kopen om voedsel te verteren. De veel vitaliteit duurt normaal een voedingsmiddel verteren, hoe hoger de graad van thermogenese. Over-all, de verhoging van de vetverbranding capaciteit van thermogenese is ongeveer tien% volgens de Mayo Clinic.

Wat maaltijden ontwikkelen het maximale thermogenese?

Eiwit verbruikt de meeste energie te digest. Bijna dertig% van de calorieën van mager vlees worden opgebruikt bij de afbraak van eiwitten in aminozuren, vervolgens verder vertering en absorptie. Dit is echt of je inname van een magere hamburger of inname van een shake met eiwit poeder.

echter beseffen, is dat eiwit meestal vergezeld van lichaamsvet, zo mager is het beste. Extra vet heeft de minst dure thermogene invloed van alle macronutriënten. Slechts ongeveer 3% van de calorieën van overmatig vet worden toegepast op de werkwijze van vertering en absorptie. De uitdrukking zo vaak in de onderste extra vet trend van de jaren 1990 is enigszins reëel. Als je lichaamsvet verbruikt, je overtollig vet te bereiken. Terwijl extra vet is ingewikkeld om af te breken, je menselijk lichaam volgt de weg van de minste weerstand. Als je niet wilt dat de macht, heeft je systeem niet eens te breken overtollig vet in te kopen om de pendeldienst naar ongewenste vetcellen. Een kleine hoeveelheid lichaamsvet heeft een locatie in een evenwichtige voeding plan, dus niet schuwen ongewenst vet absoluut.

Een klein veel meer dan 2 maal de thermogenese wordt gemaakt van het hebben van koolhydraten dan vet. Ongeveer 7% van de elektriciteit uit koolhydraten wordt verbruikt in de loop van de spijsvertering. Maar vergeet niet, het enige doel om koolhydraten te eten is om energie te krijgen. Verfijnde koolhydraten (volle granen, bonen, verse groenten) het ontwikkelen van een klein beetje toegenomen thermogenese dan geraffineerde koolhydraten en suikers, omdat ze gewoon voor een langere tijd en extra vitaliteit te kraken beneden hun ingewikkelde ketens.

Hoe aanzienlijk thermogenese genereer je wordt ook beïnvloed door uw voeding op monster. Voeden met vijf-6 kleine maaltijden per werkdag zal het thermogene invloed toenemen met maar liefst 10% ten opzichte van een-twee substantiële voedsel in een dag.

Sommige Precieze Thermogene Dierenwereld

Tenslotte zijn er bepaalde voedingsmiddelen en stoffen die specifiek leveren warmte of kies extra energie om te verteren.

 • Hot Chili Peppers en pittige mosterd hebben warmte allemaal hun eigen, die een genereert verbeteren in je kerntemperatuur en verhoogt je stofwisseling. De belangrijkste component in paprika is capsaïcine, een zeer effectieve antioxidant. Meestal consumeren kruidig ​​voedsel zorgt voor een constante thermogene uitkomst. Dus gebruik pepers en salsa vrij!
 • Zwarte peper bevat een aangeduid als piperine die thermogenese zal toenemen door het stimuleren van het zenuwstelsel verbinding.
 • Kurkuma is de gele specerij vaak ontdekt in mosterd, Oost-Indische en Aziatische lekkernijen. Een beoordeling aan de Tufts College bevestigd dat curcumine, de energetische component in Kurkuma, vertraagde de voortgang van extra vetcellen en is beschermt tegen overgewicht.
 • Andere kruiden en specerijen die zouden kunnen versterken stofwisseling en hulp bij de regulering van bloedsuiker bereiken zijn kaneel, gember, kardemom, basilicum en knoflook.
 • Apple cider azijn, via de primaire ingrediënt, azijnzuur, misschien de spijsvertering, bevrediging verhogen net na een voeding en onderdrukken ophoping van vetten systeem.
 • Grapefruit is aanzienlijk in een oplosbare vezel genoemd pectine die kunnen helpen de controle van uw drang naar voedsel. Een studie aan de Voeding Investigation Center toonde grotere vetreductie met teams consumeren allebei van die grapefruit en grapefruitsap dan het reguleren groep.
 • Selderij is de ultieme voedsel plan levensmiddel. Er zijn tegenstrijdige standpunten over de geldigheid van ongeacht of selderij veel meer calorieën te kauwen kan nemen, te verteren en nemen dan het levert. Toch is het in energie, aanzienlijk aan vezels en ongelooflijk evenwichtig verminderd. Ongeacht of het echt is het thermogene wordt betwist.
 • Witte kool en andere kruisbloemige groenten zoals broccoli zijn ook erg laag in energieverbruik, significant in vezels, en vol met vele andere welzijn winsten . Deze vezelige greens bevatten uitgebreide ketens van complexe koolhydraten en kiezen allebei van die kracht en tijd om te verteren.
 • Kokosolie , in tegenstelling tot de meeste vet, bevat middellange keten vetzuren die langzaam onderaan de manier van handelen van vetoverstockering door verbeterde thermogenese volgens een overzicht door Dr Koji Nagoa in het Journal of farmacologisch onderzoek, maart 2010. Middellange keten vetzuren worden opgenomen en overgebracht naar de lever, de plaats waar ze worden verbrand. De thermogene invloed van MCFAs is zeer lang-langdurig, dus het blijft je stofwisseling en je kracht hoog.
 • Meestal voelen we ons moeten we veel geld besteden aan dieet voedingsmiddelen of pakketten of kies een aantal drastische evalueren om lichaamsgewicht te elimineren. Maar het is de kleine dingen die cumulatief een groot groot verschil maken. Als je je stofwisseling slechts een minimale door de stijgende uw kerntemperatuur verbeteren, het verwerven van een wandeling of doe een paar minuten workout voor het ontbijt, drinken extra h2o of een handvol kopjes thermogene milieuvriendelijke thee de hele dag, check out uw onderdelen, en eet gezond, opruimen levensmiddel het zal voegen tot grote resultaten.

  ik onlangs een rapport waarin de auteur benadrukt dat zeer goed welzijn is niet alles of helemaal niets te onderzoeken. Een mens neigt gewoonlijk ongeveer 200 inname conclusies te boven tijdens de week. Je hoeft niet uitstekend met elke beslissing te zijn, maar als je het juist de meeste dagen, zal je kilo’s verdwijnen van meer dan tijd. Ik citeer meestal de eighty/20 regel, die is: Als u verbruikt healthfully 80% van de tijd, dan de andere twintig% komt uit in het schone. Wanneer naar het lichaamsgewicht te elimineren, moeten we deze verschuiving boven een heel klein beetje dichter bij de negentig% facet.

  Zelfs toch thermogenese is een klein resultaat, het consumeren van voedsel dat uw belangrijkste temperatuur te verbeteren en het vergroten van uw vetverbranding capaciteit zal je gevoel van voldoening te verbeteren bij de maaltijden, het verminderen van uw honger met voedsel, steun je minder eet, en helpen je taai gewonnen inspanning op het lichaamsgewicht verminderen. Het is een stap op weg naar het verzekeren van uw gewichtsverlies prestatie.

  Dus het opendraaien van de hitte af te verbranden wat ongewenst vet.

  Category: Gezond eten

  Comments are closed.