Hoe te Delicate Tooth corrigeren

Koop een elektrische tandenborstel. Dit kan ondersteunen nemen plaque extra effectief en zacht dan klassieke schrobben met een handtandenborstel, die ook ernstig kunnen zijn op het tandvlees. Als u niet in staat om te investeren in een elektrische tandenborstel zijn, probeer dan een delicate tandenborstel die je tanden zonder schadelijke tandglazuur zal reinigen. Een delicate borstelen doet echt meer grote dan een ruwe scrub van het glazuur en tandvlees.

Commit in een fluoride spoelen en te gebruiken bij minimaal na een dag. Deze zijn toegankelijk meer dan-de-toonbank bij u in de buurt kruidenier. Voor personen met een redelijke tandbederf, zal een fluoride spoelen de tanden te verwijderen, op te frissen de adem en versterken email naar gevoeligheid. Als u toch nog aanzienlijk gevoeliger glazuur na het gebruik van de spoeling voor een paar maanden, overwegen om in contact met uw tandarts voor een veel beter recept spoelen.

Borstel met een desensibilisatie tandpasta. Deze vaak bestaan ​​uit unieke elementen die persoon de sensaties je echt het gevoel van de zenuw in je tandvlees. U zult moeten om dit te gebruiken voor ten minste een week of twee, met een voorsprong van merken effecten. Als u niet in staat zijn te verminderen of te stoppen gevoeligheid met de tandpasta, kan uw tandarts een bepaalde gel.

Blijf een dagboek van etenswaren je probeert om van dag tot dag te eten te houden, en uit te proberen om een ​​relatie over wat je in en het bedrag van uw gevoeligheid te verkrijgen. Sommige voedingsmiddelen die zuur of bijzonder kille zoals fruit of ijs product zijn, kan leiden tot gevoelige tanden. Verminder geen maaltijden die lijken op een steekproef van gevoelige tanden te leveren.

Category: Dieten

Comments are closed.